Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Ascultă noua melodie a lui DJ Khaled, "Shining", o colaborare cu Jay-Z şi Beyonce - AUDIO

Imediat după finalul ceremoniei premiilor Grammy 2017, apreciatul producător DJ Khaled a lansat piesa "Shining". Aceasta este o colaborare cu Beyonce şi Jay-Z şi apropiaţii artiştilor afirmă că piesa este de fapt un atac la adresa rapperului canadian Drake.
Coperta single DJ Khaled Beyonce Jay Z Shining

Coperta single DJ Khaled Beyonce Jay Z Shining

Noul single are un beat hip hop clasic, cu Beyonce ocupându-se de partea mai dansabilă a piesei, în vreme ce Jay-Z îşi aşterne rimele în a doua parte a colaborării. Rapperul cântă despre premiile sale Grammy, dar şi despre gemenii pe care îi aşteaptă Beyonce.

"Shining" are o mulţime de semnificaţii, mai ales că e prima melodie pe care cântă împreună Jay-Z şi Beyonce din 2013 încoace. Atunci cuplul colabora la realizarea celebrei piese "Drunk in Love". După "Lemonade" al lui Beyonce şi zvonurile despre infidelitatea lui Jay, o colaborare nu mai părea plauzibilă, dar iat-o că se petrece. Cât despre atacul la adresa lui Drake, nu e prima oară când el şi Jay-Z au un "beef" tipic pentru lumea hip hop.

Drake îl atacase pe artistul miliardar în piesa "Summer Sixteen" de anul trecut cu versurile "I used to wanna be on Roc-A-Fella then I turned into Jay". Canadianul a şi renunţă la una dintre melodiila realizate cu Jay pentru albumul de anul trecut. Şi materialul cu care a contribuit Kanye West a avut aceeaşi soartă. În ce îl priveşte pe DJ Khaled, el a fost nominalizat la premiile Grammy 2017, pentru "Cel mai bun album rap", dar distincţia a ajuns la Chance the Rapper. Puteţi afla şi ceilalţi mari câştigători ai premiilor aici.

DJ Khaled, pe numele său real Khaled Mohamed Khaled este un producător american, o personalitate radio, şef de casă de discuri şi scriitor. Colaborările sale se extind profund în lumea hip hop-ului, Khaled bifând coproducţii cu Birdman, Busta Rhymes, Drake, Lil Wayne, Nas sau Fat Joe. Cu 9 albume la activ şi al zecelea aflat în producţie, acest DJ e unul dintre cei mai activi producători din muzica americană.

Citește mai multe despre BeyonceDJ KhaledJay-Z
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noul single Maroon 5 - "Cold" ft. Future - AUDIO

Maroon 5 a lansat o nouă piesă, intitulată "Cold". Formația alege, astfel, să aniverseze Valentine's Day alături de cei care...

Închide