BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de oferta Black Friday: Bilete la ELECTRIC CASTLE cu 369 de lei față de 549, tariful scade la 300 de lei de om pentru grupuri!

Calvin Harris prezintă melodia "Slide", o colaborare cu Frank Ocean şi Migos - AUDIO

Calvin Harris, unul dintre cei mai în vogă DJ ai ultimului deceniu a lansat piesa "Slide". Aceasta este o colaborare inedită cu Frank Ocean şi cu trupa Migos, care ne duce într-o zonă electro R&B, mai degrabă decât EDM-ul obişnuit al lui Harris.
Coperta single Calvin Harris Frank Ocean Migos Slide

Coperta single Calvin Harris Frank Ocean Migos Slide

DJ-ul scoţian s-ar pregăti de o schimbare în carieră, renunţând la hiturile de club şi trecând la muzică mai matură. El şi-a încercat chiar şi talentul vocal, prin melodia "My Way", lansată toamna trecută. Producţia pentru "Slide" e acum bazată pe percuţii şi sample-uri simple, iar rezultatul combina muzica R&B cu pop şi puţin hip hop.

Calvin Harris este extrem de apreciat şi ca producător, iar rave-urile sale au atras un public uriaş. Nu degeaba este unul dintre cei mai bine plătiţi artişti din lume, câştigând 63 de miloane de dolari în 2016. "Slide" este prima melodie lansată de DJ în 2017, după albumul "Motion" din 2015, urmat de alte colaborări şi 4 single-uri.

Frank Ocean s-a remarcat vara trecută prin lansarea unui dublu album, "Endless" şi "Blond(e)", după o pauză de câţiva ani. "Blond(e)" a fost o ciudăţenie în industria muzicală, aproape lipsit în totalitate de percuţie sau de o structură clară a melodiilor. A necesitat 4 ani de muncă şi a fost lansat independent de vreo casă de discuri.

"Endless" este un album video, lansat exclusiv prin Apple Music. El a debutat printr-un live stream de 140 de ore, în care Frank Ocean apărea din când în când, cu o filmare cu filtru negativ şi cântând părţi din piesele sale.

Migos este un grup rap din Atlanta, care a avut un single pe locul întâi chiar la final de an 2016: "Bad & Boujee". Albumul "Culture" de pe care provenea acest single a debutat luna trecută şi include colaborări cu DJ Khaled, Gucci Mane, 2 Chainz sau Travis Scott.

Citește mai multe despre Calvin HarrisFrank OceanMigos
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gianna Nannini: "Muzica se măsoară în aplauze, iar vinurile, cu bucuria vieții"

“Muzica se măsoară cu aplauze, iar vinurile, cu bucuria vieții", spune Gianna Nannini. Puțină lume știe că rockstarul și-a transformat...

Închide