Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Jamie Oliver a găsit casete rare cu Joy Division și New Order

Publicat

pe

Jamie Oliver (sursa foto hoteliermiddleeast.com)
Jamie Oliver (sursa foto hoteliermiddleeast.com)

Celebrul bucătar șef, Jamie Oliver a găsit o serie de casete cu înregistrări rare ale trupelor Joy Division și New Order.

Jamie Oliver (sursa foto hoteliermiddleeast.com)

Casetele au fost descoperite în timp ce Oliver săpa în subsolul noului restaurant pe care îl construiește în Manchester.

Restaurantul este ridicat pe locul unde a existat banca Midland, iar în timp ce muncitorii foloseau escavatorul au dat peste pistoale, bijuterii, aur și casete cu Joy Division și New Order. Valoarea totală a celor găstite se ridică la 1.1 milioane de lire sterline, relatează Holy Moly.

New Order (sursa foto adelaidenow.com.au)New Order s-a reformat în 2011, dar fără să-l aibă în componență pe membrul fondator, basistul Peter Hook. În schimb, clăparul Gillian Gilbert, care nu a mai cântat alături de formație de 10, s-a întors.

Deși grupul nu a explicat clar dacă intenționează să cânte în continuare sub numele New OrderPeter Hook a dezvăluit pentru NME, săptămâna trecută, că a inițiat proceduri legale împotriva foștilor săi colegi, pentru a-i opri să mai cânte cu numele New Order.

În plus, solistul Bernard Summer a dezvăluit, într-un inverviu acordat celor de la XFM, că, deși trupa este focusată pe viitorul turneu din Marea Britanie, nu exclude posibilitatea de a merge în studio pentru a înregistra piese noi.

Comentează

Trending