Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

New Order înregistrează un nou album în 2012? - VIDEO

Publicat

pe

New Order (sursa foto adelaidenow.com.au)
New Order (sursa foto adelaidenow.com.au)

Solistul de la New Order, Bernard Sumner a lăsat de înțeles că trupa ar putea înregistra un nou material discografic anul acesta.

New Order (sursa foto adelaidenow.com.au)

Într-un inverviu acordat celor de la XFM, Sumner a dezvăluit că, deși trupa este focusată pe viitorul turneu din Marea Britanie, nu exclude posibilitatea de a merge în studio pentru a înregistra piese noi.

La începutul acestei săptămâni, New Order a anunțat detalii despre patru concerte ce vor avea loc în Marea Britanie în aprilie.

Peter Hook (sursa foto guardian.co.uk)Trupa s-a reformat în 2011, dar fără să-l aibă în componență pe membrul fondator, basistul Peter Hook. În schimb, clăparul Gillian Gilbert, care nu a mai cântat alături de formație de 10, s-a întors.

Deși grupul nu a explicat clar dacă intenționează să cânte în continuare sub numele New Order, Peter Hook a dezvăluit pentru NME, săptămâna trecută, că a inițiat proceduri legale împotriva foștilor săi colegi, pentru a-i opri să mai cânte cu numele New Order.

”Totul se află în mâinile avocaților. Ideea este că ei nu ar trebui să folosească numele New Order atâta timp cât nu fac și eu parte din trupă.”

New Order – World (The Price Of Love) (Clip oficial)

Trending