Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Jimmy Page ne spune de ce a lansat Jimmypage.com!

Publicat

pe

Jimmy PageJimmy Page a lansat de curând primul său site, iar zilele acestea a fost publicat pe site-ul său un interviu cu jurnalistul Pete Makowski, în care artistul vorbește despre site.

Astfel, Jimmy Page mărturisește că a cumpărat domeniul pentru site cu mulți ani în urmă, dar până acum nu a simțit că este momentul potrivit de-al lansa.

Întrebat dacă l-au deranjat existența altor site-uri despre el, Page a declarat că acele pagini îi erau dedicate și realizate de fani, astfel că nu putea decât să-l bucure existența lor.

Pe de altă parte artistul a ținut să precizeze că odata cu lansarea site-ului nu înseamnă că va intra în lumea bloggerilor sau a site-ului de socializare Twitter.

În cadrul interviului, Jimmy Page explică foarte clar de ce a decis să lanseze acest site – deoarece consideră că lumea nu-i cunoaște cu adevărat cariera muzicală și îl privește doar ca pe fostul chitarist de la Led Zeppelin, iar prin acest site vrea să-și facă cunoscute toate proiectele muzicale în care a fost implicat în cei peste 50 de ani de activitate.

Jimmy Page

De asemenea, Jimmy Page vorbește și despre conceptul ”On This Day” și precizează că a vrut să aplice această rubrică pe site-ul oficial al trupei Led Zeppelin, cu mulți ani în urmă. Acum este încântat că a descoperit numeroase site-uri ce fac același lucru întrucât înseamnă că a avut o idee foarte bună.

”On This Day” este un o categorie pe site-ul artistului, unde sunt prezentate în fiecare zi diferite evenimente din viața lui Jimmy Page, realizând astfel, încet – încet o biografie a chitaristului.

La final de interviu Jimmy Page face cea mai bună descriere a site-ului Jimmypage.com”O mașinărie perfectă prin intermediul căreia îmi pot prezenta cariera din trecut, prezent și viitor”.

Trending