Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"
List/Grid

Videoclipuri lansate de Vunk

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.


Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Vunk pe InfoMusic:

Videoclip nou:
VUNK - Domnul Portocaliu

VUNK - Domnul Portocaliu

Vunk ne prezintă povestea de iubire a unui personaj aparte, "Domnul Portocaliu". Aflat în căutarea persoanei care să-i împărtășească aceeași culoare a iubirii, acesta se lasă purtat de muzică și intuiție. Videoclipul îi are ca protagoniști pe Adrian Nour și Dana Paraschiv, regizor și scenarist fiind Cornel Ilie.

Videoclip nou:
VUNK - Ajunge (Live @ DejaVU)

VUNK a lansat piesa "Ajunge", extrasă de pe materialul discografic "Domnul Portocaliu şi Maşina Timpului", cu un proiect video înregistrat în timpul concertului aniversar "Deja Vu".

Videoclip nou:
Vunk - Deja Vu

Vunk - Deja Vu

Vunk ne introduce într-o stare de "Deja Vu" lansând o piesă despre iubire. Cu acest single, formația revine la sound-ul mai rock din perioada de început, pentru videoclip optând la clasicul scenariu: fata sexy ajunge într-un service auto cu băieți pricepuți în ale mecanicii și ale iubirii.

Videoclip nou:
Vunk feat. Anastasia Sandu - Mi-e dor de tine

Vunk - Mi-e dor de tine

În așteptarea noului album Vunk avem parte de un prim single numit "Mi-e dor de tine", o baladă dedicată dorului, cu un mesaj despre trăirea emoțiilor în realitate, dincolo de masca interacțiunii virtuale. Piesa este o colaborare cu solista Anastasia Sandu, una dintre concurentele concursului "The Four" din 2018.

Videoclip nou:
VUNK feat. Feli - Toți Demonii Mei

VUNK feat. Feli - Toți Demonii Mei

Trupa Vunk a colaborat cu Feli pentru noul single ”Toți demonii mei”. Cântecul vorbește despre felul în care anumite vicii, neîmpliniri personale sau profesionale și sentimente extreme față de cineva pot deveni demoni.

Videoclip nou:
Vunk - Aoleo, ce bine

Fiecare dintre noi a spus cel puţin o dată “ Aoleo, ce bine!”. Băieții de la Vunk sunt de părere că putem găsi în fiecare zi cel puţin un motiv să spunem acest lucru, indiferent de situaţiile dificile pe care le avem de înfruntat. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.

Videoclip nou:
VUNK - Lume, lume

VUNK - Lume, lume

VUNK cântă despre ”Lume, lume”, cuprinzând într-o piesă mesajul universal al schimbării în bine, pe care doar ”om cu om” o putem realiza. Videoclipul și piesa ne lansează o invitație: aceea de a regăsi copilului din noi și drumul către inimă.

Videoclip nou:
Vunk și Irina Rimes - Stai lângă mine

Vunk feat. Irina Rimes - Stai langa mine

Trupa Vunk și Irina Rimes au lansat în colaborare noul single ”Stai lângă mine”. Compusă de Irina împreună cu Andy Bănică, melodia vorbește despre puterea cuvintelor într-o relație, dar și despre curajul de a acorda iubirii o nouă șansă. Videoclipul piesei este regizat de Cornel Ilie.

Videoclip nou:
Alina Eremia şi VUNK - Îmbrăcaţi sau goi

Videoclip Alina Eremia VUNK Imbracati sau goi

Pentru că vara se poartă piscina şi colaborările hot, VUNK şi Alina Eremia au lansat o piesă împreună, "Îmbrăcaţi sau goi". Melodia pare a fi un hit de vară şi vine la pachet cu un videoclip cu atmosferă retro, desprins din calendarele de altă dată.

Videoclip nou:
Vunk - Hai, mersi

Vunk - Hai, mersi

Vunk a lansat videoclipul noului single ”Hai, mersi”. Pentru vizualul de tip animație, formația a colaborat cu Alexandrin Damascan, Matei Neagoe și Codrin Iftodi.

Videoclip nou:
Vunk - Camera ei

Vunk - Camera ei

Vunk a lansat de Valentine's Day videoclipul noului single ”Camera ei”. Fanii au putut urmări în direct filmarea acestui clip, formația transmițând live pe Facebook întreaga înregistrare video de la studio.

Videoclip nou:
Vunk - Sări

Vunk - Sari

Vunk a lansat videoclipul noului single ”Sări”. Solistul trupei, Cornel Ilie, semnează atât compoziția și versurile, cât și regia clipului.

Videoclip nou:
Vunk - Iubește-mă de tot

Vunk - Iubeste-ma de tot

Trupa Vunk reinventează Valentine’s Day printr-o piesă dedicată îndrăgostiților de pretutindeni - ”Iubește-mă de tot”. În videoclipul ce acompaniază melodia apar modelul Ana Maria Ilinca și actrița Ana Maria Guran.

Videoclip nou:
VUNK - Un nou Univers (‪#‎PrimulClipViu‬)

Vunk - Un nou univers (#primulclipviu)

Vunk a lansat videoclipul ”Un nou univers”. Intitulat sugestiv ”‎Primul Clip Viu”, vizualul este o personificare a mesajului transmis de trupă: întoarcerea spre sine.

Videoclip nou:
Vunk - Un nou univers (Clipul care își caută jumătatea)

Vunk - Un nou univers (#primulclipviu)

Vunk a lansat prima parte a noului videoclip ”Un nou univers”. Intitulat sugestiv ”Clipul care își caută jumătatea”, vizualul este o personificare a mesajului transmis de trupă: întoarcerea spre sine.

Videoclip nou:
Vunk feat Fly Project - Fă-mi cu mâna

Vunk feat Fly Project - Fa-mi cu mana

Vunk a lansat videoclipul noului single “Fă-mi cu mâna”, cea mai veselă declaraţie de dor a verii. Piesa este compusă de Cornel Ilie împreună cu Gabriel Maga şi Tudor Ionescu de la Fly Project.

Videoclip nou:
Vunk - La nebunie

Vunk - La nebunie

Vunk a lansat în cadrul unui concert în aer liber cel mai nou videoclip al formației, “La nebunie”. Clipul a fost vizionat simultan atât de către toți cei adunați în Piața George Enescu din București, cât și în peste alte 20 de orașe din țară. Concertul a fost transmis live și pe internet.

Videoclip nou:
Vunk și ai Noștri - Ne facem auziți

Vunk - Ne Facem Auziți

Vunk a lansat videoclipul celui mai recent single, “Ne facem auziți”, un imn al generațiilor care vor o schimbare reală și un îndemn pentru publicul mai multor generații de artiști de a lua atitudine și de a fi responsabili.

Videoclip nou:
VUNK - Curat

Vunk - Curat

VUNK a lansat videoclipul noului single "Curat". Formația a ales să promoveze această piesă în urma feedback-ului primit din partea fanilor.

CLOSE
CLOSE