Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie

Videoclip oficial: Vunk - Deja Vu

Vunk ne introduce într-o stare de "Deja Vu" lansând o piesă despre iubire. Cu acest single, formația revine la sound-ul mai rock din perioada de început, pentru videoclip optând la clasicul scenariu: fata sexy ajunge într-un service auto cu băieți pricepuți în ale mecanicii și ale iubirii.

În versurile piesei "Deja Vu", compuse de Cornel Ilie și Gabriel Maga, Vunk ne vorbește despre acea iubire care "ne tâmpește" și ne face să ne implicăm complet, cu riscul de a rămâne cu "sufletele rupte-n două". Melodia este extrasă de pe viitorul album al formației, "Domnul Portocaliu şi Maşina Timpului", pe care VUNK îl va prezenta publicului în octombrie, la Sala Polivalentă.

"Déjà vu-ul nostru este despre fiecare dintre noi toţi. De câte ori nu am zis într-o relație, *Gata, mă învăț minte, data viitoare nu mă mai las așa păcălit sau așa îndrăgostit, pentru a rămâne cu capul pe umeri?*. De fiecare dată, ne întoarcem în același punct sau moment, când iar ne "tâmpește" dragostea.

Piesa este cea care deschide următorul nostru album, "Domnul Portocaliu și Mașina Timpului" și este unul dintre cântecele care are sound-ul primelor noastre piese, atunci când ne-am lansat la sfârșitul anilor '90.

De aici vine și ideea clipului, a cărui acțiune se întâmplă în 1994 și în care noi suntem niște mecanici care reparăm mașina unei domnișoare, transformând-o în mașina timpului, pentru a o trimite în 2019. Același titlu cu piesa lansată azi are și concertul nostru aniversar de 25 de ani, de la Sala Polivalentă, din 16 octombrie, unde vom lansa și albumul", declară Cornel Ilie.

"Domnișoara" ce întâmpină probleme cu mașina în scenariul videoclipului este Roberta Anghel.

Cum va arăta coperta albumului "Domnul Portocaliu şi Maşina Timpului"

Și pentru că se împlinesc 25 de ani de la primul concert al trupei Vunk, băieţii au hotărât ca pe coperta albumului "Domnul Portocaliu şi Maşina Timpului" să apară 25 dintre fanii lor cei mai înfocaţi.

"Pe lângă povestea emoţionantă, am ales pe cei care chiar au fost lângă noi tot timpul şi vedeam concert de concert, fie că erau din Bucureşti sau alt oraş. Sunt oameni care vin tot timpul şi pe ei era obligatoriu să-i avem lângă noi", a declarat Cornel Ilie pentru Europa FM.

Timp de 14 ani, membrii formației - Victor, Alex, Nicu și Cornel - au activat sub numele de scenă Vank. La împlinirea a 10 ani de carieră și după o pauză de aproximativ patru ani, trupa se reinventează și devine VUNK. Astăzi, VUNK înseamnă Cornel Ilie, Nicu Sârghea, Daniel Ionuț Onel și Gabi Maga.

VUNK are în repertoriu hituri precum: "Pleacă", "Așa și", "Scapă-mă de ea" sau "Numai la doi". În mai 2017, s-a lansat cel de-al optulea album al trupei, "Extrovertit", în cadrul unui show indoor spectaculos - "Secretul tău".

Citește mai multe despre Vunk
Videoclipuri cu Vunk
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE