Urmărește-ne în Social Media

VUNK feat. Holy Molly - Felicitări, ai reușit! (Acustic)

VUNK și Holy Molly lansează varianta acustică a celui mai nou single al trupei, "Felicitări, ai reușit!", o versiune sensibilă a piesei dulce-amăruie. Materialul este disponibil în articol.

Vocea lui Holy Molly vine ca o completare firească a vocii lui Cornel Ilie, îmbinându-se prefect pe acordurile de chitară acustică. Videoclipul îi surprinde pe cei doi într-un cadru intim, ca doi prieteni vechi care s-au întâlnit pentru a depăna amintiri.

"Este așa o mare bucurie să întâlnești artiști care au poftă să exploreze, să încerce idei care nu fac parte din zona muzicală pentru care sunt cunoscuți sau foarte difuzați. Holly Molly m-a impresionat foarte tare prin câtă emoție a adus cântecului nostru, prin felul propriu de a descoperi acest cântec, ce arată multă educație și cultură muzicală, la nivel de interpretare.
Pe lângă toate astea am descoperit și un artist foarte serios, ceea ce este din ce în de mai rar, mai ales la generația foarte tânără.
A devenit cunoscută de către toată țara cântând despre ploaie, pe când nouă ne-a adus tot soarele în <<Felicitări, ai reușit!>>, a declarat Cornel Ilie.

Holy Molly a completat:

"Este o onoare imensă pentru mine să cânt pe o piesă scrisă de Vunk, acea trupă care a inspirat mereu curaj, energie, romantism pentru generaţia mea. <<Felicitări, ai reuşit>> este poate primul dialog muzical pe care l-am avut până acum. Şi pentru că a fost atât de uşor să lucrăm împreună, am putut să scoatem la iveală, în varianta acustică, emoţia eliberatoare descrisă în piesă, îndemnul de a renunţa la greutatea pe care fiecare o poartă pe umeri când iubeşte şi nu e înţeles.
Felicitări, ai reuşit să iubeşti şi să te laşi de iubit! Dar fii cu zâmbetul pe buze, abia acum ţi se deschide inima!".

Piesa "Felicitări, ai reușit!" urmează single-urile "Asta-i pentru altcineva" și "Dorul are multe forme", dedicat Zilei Dorului de pe 13 mai - lansate în prima jumătate a anului. Piesa este compusă de Cornel Ilie, solistul trupei VUNK și produsă de Gabriel Maga, iar acum, Holy Molly îndulcește piesa cu vocea sa recognoscibilă.

De 28 ani pe scena muzicală din România, VUNK este trupa inovației în muzica românească. Primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum "Pleacă" (Hit Gold), "Vreau o țară ca afară" (hit popular, devenit slogan național), "Așa și" sau "Numai la doi" au ocupat primul loc în topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român - "Jur să spun adevărul". Folosind tehnologia, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, VUNK își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie, încredere și speranță.

Holy Molly s-a făcut cunoscută în urma pieselor "Menage a Trois", "Back to her", "Twinkle",  "Shot a friend", dar și a single-ului în limba română alături de rapper-ul Tata Vlad, "Plouă". Energia și versatilitatea sa artistică reprezintă unele dintre cele mai importante atuu-uri ale sale.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Smiley, Horia Brenciu, Vița de Vie cântă la MIEZ Festival 2023

După succesul înregistrat la prima ediție, MIEZ Festival anunță artiștii și trupele ce vor concerta în cele trei zile în care va fi celebrată diversitatea muzicii autohtone. Evenimentul va avea loc la Verde Stop Arena București, în perioada 19-21 mai.

Publicat

pe

Smiley și Horia Brenciu
Smiley și Horia Brenciu │ FOTO: InfoMusic

MIEZ, singurul festival 100% românesc, va aduce pe aceeași scenă unele dintre cele mai apreciate nume din industria românească de divertisment și cultură, într-o serie de show-uri inedite reflectând un mix unic de genuri și stiluri muzicale.

Vineri, 19 mai, publicul se va întâlni cu Vița De Vie, Bosquito și Paulina, organizatorii urmând a anunța invitatul special al serii în cel mai scurt timp. Sâmbătă, pe scena MIEZ Festival vor urca Smiley, Mihai Mărgineanu și Banda, Vunk și byron, iar pentru duminică, 21 mai, sunt anunțați Horia Brenciu, White Mahala, Simion Bogdan Mihai și The Speakers.

Conceput ca un eveniment la intersecția dintre cultură, artă și divertisment, Festivalul MIEZ le propune spectatorilor, pe lângă artiști ce abordează genuri muzicale diferite, și activități inedite din sfera artelor vizuale: ateliere de creație, instalații de artă. Tocmai de aceea, evenimentul se adresează unui public eterogen, cu preocupări și preferințe culturale diverse, din categorii sociale și de vârstă diferite, pe care îl invită să trăiască o experiență autentică și complexă.

"Încă de la bun început ne-am propus să promovăm nu doar artiștii români, ci și formele de expresie culturală care ne definesc ca popor: olăritul, țesutul, arta teatrală etc. De aceea, Festivalul MIEZ exprimă, în esență, <<miezul>> a ceea ce are mai frumos de oferit cultura autohtonă, de la muzică la arte vizuale", a declarat Jiji Lazăr, organizator al evenimentului.

Prima ediție a MIEZ Festival a avut loc în 2022, în Capitală, când, timp de trei zile, au concertat 15 artiști și trupe în fața unui public format din peste 7.000 de persoane. Printre cei care au susținut show-uri live s-au numărat Paraziții, Vama, Șuie Paparude, Damian Drăghici și mulți alții.

Preț bilete MIEZ Festival 2023

Abonamentele se găsesc online, la prețul de 129 lei + taxe. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED