Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Videoclip oficial: VUNK - Numai la doi (Live din sufragerie)

VUNK a lansat un nou video filmat live în sufragerie. Melodia promovată se numește ”Numai la doi”, la fel ca albumul acustic pe care formația l-a lansat de curând.

"Piesa "Numai la doi" a fost un cântec scris în limba engleză, se numea "My Love is Color Blind", și-o scrisesem pentru Eurovision. Voiam să câștig, voiam să plec din țară cu el, iar cântecul ăsta n-am apucat să-l dau nimănui să încerce să-l cânte pentru concurs și de abia după doi ani după ce l-am compus l-am inclus pe albumul "Nu scapă nimeni fără emoții". Și-am sunat-o pe Andra și i-a plăcut foarte mult cântecul ăla", a detaliat Cornel Ilie, dezvăluind astfel cum a apărut versiunea înregistrată în duet a acestei piese.

La început de 2021, formația lansa piesa  "Du-mă mai departe" alături de Keed, o colaborare extrasă de pe albumul "Domnul Portocaliu şi Maşina Timpului", iar în 2020 featuring-ul cu Lidia Buble pentru piesa"Vino, du-te" ajungea în topurile radiourilor din România chiar înainte de lansarea videoclipului.

De 26 de ani, VUNK este trupa inovației în pop rock-ul românesc. Primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum "Pleacă", "Vreau o țară ca afară", "Așa și" sau "Numai la doi" au ocupat primul loc în topurile muzicale de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni.

În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român – "Jur să spun adevărul". În 2019, VUNK a lansat albumul "Domnul Portocaliu şi Masina Timpului", cu un concert la Sala Polivalentă din Bucureşti. Folosind tehnologia, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, VUNK își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie, încredere și speranță.

Citește mai multe despre Vunk
Videoclipuri cu Vunk
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE