Urmărește-ne în Social Media

VUNK - Iar și iar

VUNK, una dintre cele mai iubite trupe din România, a lansat piesa "Iar și iar", care promite să devină un nou hit. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

Compusă de Cornel Ilie, "Iar și iar" este o piesă ce abordează tema dragostei și a dorinței de a trăi din plin momentele frumoase alături de persoana iubită. Versurile transpun emoțiile intense ale unei iubiri arzătoare și exprimă perseverența de a se întoarce mereu la acea dragoste.

Melodia este acompaniată de un videoclip cu imagini din concerte, care completează mesajul piesei, scena fiind locul în care VUNK se întoarce "iar și iar".

"A fost odată și-altădată și încă o dată, un tip, o trupă și un cântec. Iar prima dată a fost acum un an, pe la începutul lui iulie, într-o dimineață de marți, pe Autostrada Soarelui, mergând spre mare. Pe acel drum mi-a venit ideea pentru <<Iar și iar>>, iar până să ajung la stația de taxare din Fetești aveam deja refrenul și o strofă. Are el ceva, cântecul ăsta, de te face să te simți mai puțin singur și mai mult puternic, și când îl asculți și când îl cânți", a declarat Cornel Ilie.

De 28 ani pe scena muzicală din România, VUNK este trupa inovației în rock-ul românesc. Primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum "Pleacă" (Hit Gold), "Vreau o țară ca afară", "Așa și" sau "Numai la doi" au ocupat primul loc în topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român - "Jur să spun adevărul". Folosind tehnologia, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, VUNK își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie, încredere și speranță.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

VUNK a lansat piesa "O lumină aprinsă" - AUDIO

VUNK a lansat o piesă tomnatică, dar optimistă la mijloc de noiembrie, "O lumină aprinsă". E o melodie romantică, cu riff-uri jucăuşe, dar melacolice şi o voce blândă a solistului Cornel Ilie.

Publicat

pe

Coperta single Vunk O Lumina Aprinsa
Coperta single Vunk O Lumina Aprinsa │ FOTO: Vunk

"O lumină aprinsă" este o piesă cu poveste, o poveste petrecută la etajul 2, la capăt de scăpări. E vorba despre "întunericul care se manifestă când nu iubeşti". Această melodie s-a născut prin colaborarea creativă a solistului Cornel Ilie cu Gabriel Maga, care au creat întreaga piesă. Notele melodice şi basul ritmat fac o echipă bună.

Iată ce spune solistul Cornel Ilie despre acest single:

Oricât de întunecat este în afara noastră și, uneori, chiar și în gândurile noastre, numai și din puțină lumină sau chiar și în gândurile noastre, sau chiar o scânteie de speranță se aprinde un cântec. Că așa este muzica și așa este iubirea, când arde puternic într-un suflet face lumină și în preajma lui. Lumina aia rară care nu face umbre. Poate o să aprindă multe lumini și în tine.

VUNK a mai lansat în 2023 piesele "Ochi de blugi" şi "Iar şi iar", după ce la început de an ne oferise track-ul "Start/stop". Formaţia se află de 29 de ani pe scena muzicală din România şi deţine multiple recorduri în zona inovaţiei. A bifat primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiş exclusiv din GIF-uri şi primul videoclip filmat live pe Facebook.

Marile sale hituri includ "Pleacă", "Vreau o ţară că afară", devenit un soi de slogan naţional, dar şi "Aşa şi" sau "Numai la doi". În 2018 am avut parte şi de un documentar despre acest grup, "Jur să spun adevărul". Activă din anul 1994, trupa VUNK colaborează cu casa de discuri Media Pro Music şi este deţinătoare a unui premiu MTV Europe Music Award pentru "Best Romanian Act".

Primul său concert avea loc la teatrul Ion Creangă din Bucureşti. În 1996 artiştii şi-au făcut un studio la subsolul blocului în care locuiau cu părinţii. În 1999 lansau single-ul "Independent", care devenea imn al postului Atomic TV.

Citește în continuare