Urmărește-ne în Social Media

Björk - losss

Björk a lansat un videoclip suprarealist pentru piesa "losss". Clipul este realizat de aclamatul artist digital Tobias Gremmler, ce a avut un rol important și în transpunerea albumului "Utopia" în reprezentarea teatrală intitulată "Cornucopia".

După "Tabula Rasa", Björk revine cu un nou videoclip inovator, realizat pentru piesa "loss".

"Este timpul să vă arătăm o altă melodie vizualizată de copleșitor de talentatul Tobias Gremmler ... nimeni nu surprinde senzualitatea digitală ca el, atât de elegant și expresiv ! (...) Am bazat vizualul pe conversațiile dintre optimistul nostru interior și pesimistul. Când am înregistrat această piesă am încercat să cânt pe un ton mai grav, pentru a portretiza pesimistul în difuzorul din stânga, și un optimist pe o tonalitate înaltă în difuzorul din dreapta. Dacă ascultați piesa în căști, veți înțelege ce am vrut să transmit...", a detaliat Björk.

"Cornucopia", spectacolul ce reimaginează într-o modalitate teatrală albumul "Utopia", este regizat de Lucrecia Martel, design-ul scenic fiind realizat de Chiara Stevenson. Primele show-uri au fost susținute în luna mai, în New York, publicul având ocazia de a o asculta pe Björk interpretând piese ca "Venus As A ", "Hidden Place" și "Show Me Forgiveness".

"Utopia", cel de al nouălea album de studio al artistei iconice, a fost lansat în tomana anului 2017. Björk l-a descris ca fiind "albumul Tinder", deoarece vorbește despre căutarea aceea (utopică) și momentul în care te îndrăgostești.

"Să petreci timp cu acea persoană cu care te simți bine din toate punctele de vedere este cu siguranță o utopie, știi? Însă e real. E ca atunci când visul devine realitate", a spus Björk.

Comentarii