Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Videoclip oficial: Björk - losss

Björk a lansat un videoclip suprarealist pentru piesa "losss". Clipul este realizat de aclamatul artist digital Tobias Gremmler, ce a avut un rol important și în transpunerea albumului "Utopia" în reprezentarea teatrală intitulată "Cornucopia".

După "Tabula Rasa", Björk revine cu un nou videoclip inovator, realizat pentru piesa "loss".

"Este timpul să vă arătăm o altă melodie vizualizată de copleșitor de talentatul Tobias Gremmler ... nimeni nu surprinde senzualitatea digitală ca el, atât de elegant și expresiv ! (...) Am bazat vizualul pe conversațiile dintre optimistul nostru interior și pesimistul. Când am înregistrat această piesă am încercat să cânt pe un ton mai grav, pentru a portretiza pesimistul în difuzorul din stânga, și un optimist pe o tonalitate înaltă în difuzorul din dreapta. Dacă ascultați piesa în căști, veți înțelege ce am vrut să transmit...", a detaliat Björk.

"Cornucopia", spectacolul ce reimaginează într-o modalitate teatrală albumul "Utopia", este regizat de Lucrecia Martel, design-ul scenic fiind realizat de Chiara Stevenson. Primele show-uri au fost susținute în luna mai, în New York, publicul având ocazia de a o asculta pe Björk interpretând piese ca "Venus As A ", "Hidden Place" și "Show Me Forgiveness".

"Utopia", cel de al nouălea album de studio al artistei iconice, a fost lansat în tomana anului 2017. Björk l-a descris ca fiind "albumul Tinder", deoarece vorbește despre căutarea aceea (utopică) și momentul în care te îndrăgostești.

"Să petreci timp cu acea persoană cu care te simți bine din toate punctele de vedere este cu siguranță o utopie, știi? Însă e real. E ca atunci când visul devine realitate", a spus Björk.

Citește mai multe despre Bjork
Videoclipuri cu Bjork
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE