Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Black Friday 2018: promoții cu bilete la concerte Black Friday 2018: Reduceri la evoMAG Black Friday 2018: Reduceri la Elefant Black Friday 2018: Oferte de Gaming la PC Garage INFO CONCERT:
Duelul Hiturilor
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019

Björk dezvăluie tracklist-ul albumului "Utopia"

Björk a împărtășit cu fanii tracklistul pentru albumul "Utopia", ce va fi lansat pe 24 noiembrie.
Bjork

Bjork

"Utopia", cel de al nouălea album de studio al artistei iconice, conține și cel mai recent single, "The Gate". Björk l-a descris ca fiind "albumul Tinder", deoarece vorbește despre căutarea aceea (utopică) și momentul în care te îndrăgostești.

"Să petreci timp cu acea persoană cu care te simți bine din toate punctele de vedere este cu siguranță o utopie, știi? Însă e real. E ca atunci când visul devine realitate." a mai spus Björk.

Coperta albumului "Utopia" prezintă un portret reimaginat într-un mod artistic a lui Björk - o fantezie în culori realizată de Jesse Kanda.

Tracklist album Utopia:

 1. ‘Arisen My Senses’
 2. ‘Blissing Me’
 3. ‘The Gate’
 4. ‘Utopia’
 5. ‘Body Memory’
 6. ‘Features Creatures’
 7. ‘Courtship’
 8. ‘Loss’
 9. ‘Sue Me’
 10. ‘Tabula Rasa’
 11. ‘Claimstaker’
 12. ‘Paradisa’
 13. ‘Saint’
 14. ‘Future Forever’

O altă noutate este faptul că Björk își încurajează fanii să cumpere albumul cu criptomonede, Bitcoin, Litecoin, Dashcoin sau AudioCoin. Este primul artist mare care face posibilă achiziționarea unui album cu o astfel de monedă.

Citește mai multe despre Bjork
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sharon den Adel (Within Temptation) a lansat primul single solo: "My Indigo"- LYRIC VIDEO

Solista Within Temptation, Sharon den Adel, își începe cariera solo cu single-ul "My Indigo". Melodia denumește și noul ei proiect,...

Închide