Urmărește-ne în Social Media

Twenty One Pilots - Saturday

Twenty One Pilots ne propune un videoclip cu tematică de party acvatic, ilustrând single-ul "Saturday". Nu se întâmplă în fiecare zi să vezi o petrecere ţinută într-un submarin, dar fix asta organizează băieţii. Ce a ieşit se vede în clip.

"Saturday" debuta sub formă de lyric video şi single în mai 2021, iar acum a primit şi un videoclip oficial. Acesta a sosit pe 8 iulie şi prezintă artiştii ţinând un concert şi o petrecere animată pe un submarin. Atmosfera nu e chiar liniştită, deoarece petrecăreţii sunt deranjaţi de manevrele de urgenţă, torpile şi bestii marine. Se lasă şi cu o fisură în submarin şi petrecerea e spartă de un şuvoi de apă, după un atac al unui dragon.

Apoi ajungem la clişeul muzicienilor care se scufunda cu nava, ca în "Titanic". Twenty One Pilots continuă să cânte chiar şi sub apă, dar găsesc timp să înoate spre suprafaţa alături de restul petrecăreţilor. Povestea nu e cu happy ending, deoarece bestia care a fisurat submarinul le dă târcoale petrecăreţilor. Trupa oferise un teaser cu un vibe total diferit fanilor înainte de lansarea acestui clip, cu o aluzie la o revenire în universul Trench de la ultmul LP. De fapt mesajul şi atmosfera sunt pozitive şi animate.

Videoclipul este regizat de către Andrew Donoho şi este al treilea pentru un single de pe noul material discografic. Trash the Dragon este bestia ce apare în videoclip şi s-a regăsit în materialele promoţionale ale albumului "Scaled and Icy", inclusiv pe coperta şi în clipul primului single, "Shy Away". Noul disc a sosit pe 21 mai şi este albumul cu numărul 6 în discografia duo-ului american, activ din 2009.

Solistul Tyler Joseph a stat de vorbă cu publicaţia Kerrang! în mai dezvăluind cum producătorul Greg Kurstin l-a ajutat să finalizeze acest track:

Am auzit că acest tip este uimitor, dar şansele ca el să adauge ceva acestei piese într-un mod în care să fie mai bun decât eu cred că e deja sunt de 5%. I-am spus "nu vreau să îţi pierzi timpul pentru că trebuie să vii cu ceva special aici şi nu văd cum ar putea să meargă asta". El a intrat în studio oricum şi a reuşit! A făcut piesa şi mai bună, a adăugat elemente cool şi a produs-o excelent. Sunt foarte încântat de track.

Tyler Joseph şi Josh Dun au produs în bună parte singuri noul disc Twenty One Pilots, dar Greg Kurstin a contribuit cu experienţa acumulată din colaborări cu nume mari precum Adele, Paul McCartney, Foo Fighters. Trupa pregăteşte un turneu pentru a promova "Scaled and Icy" în această toamnă.

Comentarii