Urmărește-ne în Social Media

Mario Fresh - Bine de Tot

Mario Fresh știe că pentru a te simți "Bine de tot" e important să te bucuri de viață din plin, iar dansul este cea mai bună formă de exteriorizare, dar și de încărcare cu energie pozitivă. Noul single al artistului este o invitație la desprindere de rutină, videoclipul avându-i protagoniști pe el și iubita lui, Alexia Eram.

Compusă de artist alături de Mario Morreti, "Bine de tot" este o piesă de ascultat în vacanță, la mare sau la munte. Piesa este însoțită de un videoclip ce emană poftă de viață.

Mario Fresh: ""Bine de tot" este ca o rețetă pentru stări bune sau cheia spre sentimentul acela de libertate în care fericirea este după orice colț"

"Sunt sigur că tuturor ne-au lipsit întâlnirile cu gașca de prieteni, concertele, muzica și mood-ul acela super pozitiv, fară stres sau alte griji. "Bine de tot" este ca o rețetă pentru stări bune sau cheia spre sentimentul acela de libertate în care fericirea este după orice colț. Sper să ascultați piesa și să ajungă în playlist-urile voastre", spune Mario.

Cu o poveste în care iubirea și fericirea sunt pe primul loc, clipul îi are ca protagoniști pe Mario Fresh și Alexia Eram, alături de ei fiind dansatori și prieteni de-ai cuplului, precum DJ AlbWho sau creatoarea de conținut Mimi. "Bine de tot" creează prin sound o atmosferă retro-future, în ton cu trendul momentului.

Mario Fresh este artistul care a cucerit publicul cu piese precum "Brațe străine" (alături de Andra), "Săracă inima mea", "Dacă pleci", "Ne mințim", "Solo" și "Chitara mea", o reinterpretare a single-ului "Să cântăm, chitara mea", una dintre cele mai iubite melodii ale tuturor timpurilor. A urmat "Adu-mi soarele", o piesă pentru toți cei care se simt pierduți atunci când persoana pe care o iubesc pleacă.

PUBLICITATE
Comentarii
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1