Urmărește-ne în Social Media

Post Malone - Motley Crew

Post Malone şi-a aniversat ziua de naştere pe un circuit NASCAR şi ce a ieşit este un nou videoclip, pentru piesa "Motley Crew". Numele său nu este o întâmplare, invitatul special al clipului fiind chiar Tommy Lee, toboşarul Motley Crue. Clipul se vede în articol.

"Motley Crew" este o piesă cu mult bas, care poate tuna un sistem de boxe, iar Posty foloseşte ceva mai mult autotune decât de obicei. Noul clip este regizat de Cole Bennett şi include toată gaşca lui Post Malone făcându-şi de cap pe marginea pistei de curse. Artistul goneşte pe circuit într-o maşină galben-neagră tunată special pentru el, alături de toboşarul Motley Crue, rockstar-ul prin definiţie.

Post Malone nu e străin de colaborări cu figuri marcante din rock, având deja două piese la activ alături de Ozzy Osbourne ("Take What You Want" şi "It’s a Raid”). De altfel, colaborarea "Take What You Want" ar fi fost motivul pentru care Ozzy a simţit nevoia să lanseze un nou album, după o lungă perioadă de pauză.

Posty vine după ziua sa de naştere, pe 4 iulie 2021, când a împlinit 26 de ani. În nici jumătate de deceniu de carieră, rapperul a strâns o avere de 30 de milioane de dolari şi cu doar 3 albume la activ are numeroase distincţii: 3 premii American Music Awards, 10 Billboard Music Awards, 1 MT VVideo Music Award. Are 6 nominalizări la premiile Grammy. Malone a vândut peste 40 de milioane de albume şi 60 de milioane de single-uri.

Secretul succesului său ar putea fi acel tremolo din voce, accentuat cu autotune, dar şi modul în care combină rap cu trap, R&B, pop, rap rock şi cloud rap. Versurile sale sunt când introspective, când hedoniste şi tânărul nu se teme să iasă din zona de confort. Ultima piesă pe care a apărut Posty este "It's a Raid" de pe albumul lui Ozzy Osbourne, "Ordinary Man".

Rapperul are o piesă numită "Tommy Lee" lansată în 2020 şi o colaborare cu 50 Cent apărută din arhive tot anul trecut. "Better Now" şi "Circles" sunt ultimele mari hituri ale artistului din New York.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Post Malone a lansat piesa "Cooped Up", colaborare cu Roddy Ricch, care s-a auzit la SNL

Post Malone s-a întors după luni bune de pauză cu un nou single, "Cooped Up". Acesta este o colaborare cu rapperul Roddy Ricch şi s-a auzit live pe 14 mai, în cadrul episodului Saturday Night Live, în care Selena Gomez a fost invitat special şi a jucat în sketch-uri. Piesa se ascultă în articol.

Publicat

pe

Post Malone la Saturday Night Live 14 mai 2022
Post Malone la Saturday Night Live 14 mai 2022 │ FOTO: NBC

Post Malone continuă să fie unul dintre cei mai pricepuţi oameni din trap şi rap la folosirea autotune-ului împreună cu tremolo-ul vocal cu care l-a înzestrat natura. Piesa "Cooped Up" a sosit după câteva săptămâni de teasing intens. Aceste teasere au venit după ce artistul a confirmat că va lansa un nou album în 2022, sub numele de "Twelve Carat Toothache". El vine pe 3 iunie şi va include colaborări cu Robin Pecknold de la Fleet Foxes şi cu The Kid Laroi.

Pe piesa cu Pecknold Malone va face confesiuni despre problemele cu alcoolul şi speră să influenţeze oamenii care se luptă cu această adicţie. Melodia se numeşte "A Love/Hate Latter to Alcohol" şi s-a auzit deja live la Saturday Night Live.. Kid Laroi va apărea pe melodia "Wasting Angels", "un imn al sărbătoririi spiritului uman şi al vieţii". Doja Cat va apărea pe melodia "Happy". Acest disc este primul după 3 ani de pauză pentru rapperul american, care ne-a oferit "Hollywood's Bleeding" în 2019. Acel album s-a bucurat de un uriaş succes, primind 3 discuri de platină şi intrând în topul Billboard 200 pe locul întâi.

Posty a avut prima apariţie la Saturday Night Live pe 14 mai 2022 şi e doar începutul unui turneu pe la toate marile show-uri TV. Colaborarea cu Roddy nu e prima pentru Malone, cei doi cântând împreună şi pe track-ul "wow" din 2019. Pe final de an 2021 muzicianul şi-a încercat mâna cu un stil mai suav, odată cu melodia "One Right Now", pe care îl auzim şi pe The Weeknd. În ultimele luni Post Malone a fost mai degrabă subiectul unor clipuri virale pe YouTube, jucându-se că orice gamer normal Call of Duty şi Apex Legends şi conversând cu fanii, fără vreun aer de superioritate sau celebritate. Şi asta chiar şi cu facecam-ul pornit.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31