Urmărește-ne în Social Media

Post Malone - Motley Crew

Post Malone şi-a aniversat ziua de naştere pe un circuit NASCAR şi ce a ieşit este un nou videoclip, pentru piesa "Motley Crew". Numele său nu este o întâmplare, invitatul special al clipului fiind chiar Tommy Lee, toboşarul Motley Crue. Clipul se vede în articol.

"Motley Crew" este o piesă cu mult bas, care poate tuna un sistem de boxe, iar Posty foloseşte ceva mai mult autotune decât de obicei. Noul clip este regizat de Cole Bennett şi include toată gaşca lui Post Malone făcându-şi de cap pe marginea pistei de curse. Artistul goneşte pe circuit într-o maşină galben-neagră tunată special pentru el, alături de toboşarul Motley Crue, rockstar-ul prin definiţie.

Post Malone nu e străin de colaborări cu figuri marcante din rock, având deja două piese la activ alături de Ozzy Osbourne ("Take What You Want" şi "It’s a Raid”). De altfel, colaborarea "Take What You Want" ar fi fost motivul pentru care Ozzy a simţit nevoia să lanseze un nou album, după o lungă perioadă de pauză.

Posty vine după ziua sa de naştere, pe 4 iulie 2021, când a împlinit 26 de ani. În nici jumătate de deceniu de carieră, rapperul a strâns o avere de 30 de milioane de dolari şi cu doar 3 albume la activ are numeroase distincţii: 3 premii American Music Awards, 10 Billboard Music Awards, 1 MT VVideo Music Award. Are 6 nominalizări la premiile Grammy. Malone a vândut peste 40 de milioane de albume şi 60 de milioane de single-uri.

Secretul succesului său ar putea fi acel tremolo din voce, accentuat cu autotune, dar şi modul în care combină rap cu trap, R&B, pop, rap rock şi cloud rap. Versurile sale sunt când introspective, când hedoniste şi tânărul nu se teme să iasă din zona de confort. Ultima piesă pe care a apărut Posty este "It's a Raid" de pe albumul lui Ozzy Osbourne, "Ordinary Man".

Rapperul are o piesă numită "Tommy Lee" lansată în 2020 şi o colaborare cu 50 Cent apărută din arhive tot anul trecut. "Better Now" şi "Circles" sunt ultimele mari hituri ale artistului din New York.

Comentarii

Albume noi

Taylor Swift a lansat "The Tortured Poets Department", un dublu-album despre complexitatea unei despărțiri

"The Tortured Poets Department", mult-așteptatul album al lui Taylor Swift, a fost lansat. Discul cuprinde colaborări cu Past Malone și Florence and the Machine. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Taylor Swift - "The Tortured Poets Department"
Taylor Swift - "The Tortured Poets Department" │ FOTO: captură YouTube / Taylor Swift

Taylor Swift explorează din nou iubirea și toate ramificațiile ei, inclusiv despărțirile, în noul său album, "The Tortured Poets Department". A fost compus de artistă, alături de vechii săi colaboratori, Jack Antonoff și Aaron Dessner. Conține 16 piese, printre care două colaborări - "Fornight" (feat. Post Malone) și "Florida!!!" (feat. Florence and The Machine).

Fanii artistei au fost extaziați de această lansare, însă Swift le-a mai pregătit o surpriză. La scurt timp după publicarea albumului, ea a dezvăluit că a pregătit încă o serie de 15 melodii:

<<"The Tortured Poets Department>> este în secret un dublu-album. Am scris atât de multă poezie dureroasă în ultimii 2 ani și am vrut să o împărtășesc pe toată cu voi , așa că iată a doua parte din TTPD: <<The Anthology>>. Și acum povestea nu mai este a mea… este toată a voastră."

Taylor Swift a descris noul său disc drept "o antologie de piese noi care reflectă evenimente, opinii și sentimente dintr-o perioadă trecătoare și fatalistă, una care a fost în același timp senzațională și dureroasă în egală măsură".

A continuat:

"Această perioadă a vieții autorului s-a încheiat acum, capitolul s-a închis și s-a dus. Nu există nimic de răzbunat, nu există obiective de stabilit odată ce rănile s-au vindecat. Și după o reflecție ulterioară, un număr bun din ele s-a dovedit a fi autoprovocat. Acest autor este ferm convins că lacrimile noastre devin sfinte sub formă de cerneală pe o pagină. Odată ce am spus cea mai tristă poveste a noastră, ne putem elibera de ea... și atunci tot ce a rămas în urmă este poezia chinuitoare.

"The Tortured Poets Department" este disponibil pe vinil, CD, casetă și formate digitale. Albumul a fost disponibil și în câteva ediții de colecție, care includeau melodii bonus unice (intitulate "The Bolter", "The Albatros" și "The Black Dog"). În prezent, copii fizice ale albumului cu piesa bonus "The Manuscript" sunt disponibile pe site-ul Taylor Swift.

Citește în continuare