Urmărește-ne în Social Media

Post Malone - Motley Crew

Post Malone şi-a aniversat ziua de naştere pe un circuit NASCAR şi ce a ieşit este un nou videoclip, pentru piesa "Motley Crew". Numele său nu este o întâmplare, invitatul special al clipului fiind chiar Tommy Lee, toboşarul Motley Crue. Clipul se vede în articol.

"Motley Crew" este o piesă cu mult bas, care poate tuna un sistem de boxe, iar Posty foloseşte ceva mai mult autotune decât de obicei. Noul clip este regizat de Cole Bennett şi include toată gaşca lui Post Malone făcându-şi de cap pe marginea pistei de curse. Artistul goneşte pe circuit într-o maşină galben-neagră tunată special pentru el, alături de toboşarul Motley Crue, rockstar-ul prin definiţie.

Post Malone nu e străin de colaborări cu figuri marcante din rock, având deja două piese la activ alături de Ozzy Osbourne ("Take What You Want" şi "It’s a Raid”). De altfel, colaborarea "Take What You Want" ar fi fost motivul pentru care Ozzy a simţit nevoia să lanseze un nou album, după o lungă perioadă de pauză.

Posty vine după ziua sa de naştere, pe 4 iulie 2021, când a împlinit 26 de ani. În nici jumătate de deceniu de carieră, rapperul a strâns o avere de 30 de milioane de dolari şi cu doar 3 albume la activ are numeroase distincţii: 3 premii American Music Awards, 10 Billboard Music Awards, 1 MT VVideo Music Award. Are 6 nominalizări la premiile Grammy. Malone a vândut peste 40 de milioane de albume şi 60 de milioane de single-uri.

Secretul succesului său ar putea fi acel tremolo din voce, accentuat cu autotune, dar şi modul în care combină rap cu trap, R&B, pop, rap rock şi cloud rap. Versurile sale sunt când introspective, când hedoniste şi tânărul nu se teme să iasă din zona de confort. Ultima piesă pe care a apărut Posty este "It's a Raid" de pe albumul lui Ozzy Osbourne, "Ordinary Man".

Rapperul are o piesă numită "Tommy Lee" lansată în 2020 şi o colaborare cu 50 Cent apărută din arhive tot anul trecut. "Better Now" şi "Circles" sunt ultimele mari hituri ale artistului din New York.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Post Malone lansează piesa "Mourning", single de pe noul album "Austin"

Post Malone îşi continuă seria de lansări soft cu piesa "Mourning", care prefaţează noul său album, "Austin". Muzicianul se află în turneu în Europa şi le pregăteşte fanilor o surpriză în a doua parte a anului.

Publicat

pe

Coperta single Post Malone Mourning
Coperta single Post Malone Mourning │ FOTO: Post Malone

S-a vorbit foarte mult despre Post Malone în ultima vreme, în special pentru că a slăbit foarte mult şi brusc, iar fanii sunt îngrijoraţi pentru sănătatea sa. Artistul a fost nevoit să facă o serie de postări pe Instagram pentru a explica schimbarea sa de look. Aşa am aflat că a pierdut kilograme deoarece a renunţat la sucuri şi a devenit mai concentrat pe rolul de tată.

Post Malone a anunţat în ultima săptămână cel ce-al cincilea său album de studio, "Austin", succesorul lui "Twelve Carat Tootache" din 2022. Noul LP va debuta pe 28 iulie prin casele de discuri Mercury şi Republic. Iată ce a spus muzicianul despre noul disc, pe care cânta la chitara pe fiecare piesă::

A fost una dntre cele mai distractive muzici şi una dintre cele mai generatoare de recompense şi motiv de provocări. Pentru mine cel puţin. Am încercat să îmi depăşesc limitele şi să fac lucruri cool.

Pentru cei care se întreabă, numele noului album este cel real al artistului: Austin Richard Post. Single-ul recent lansat, "Chemical" apare şi el pe LP, alături de "Mourning". Versurile fac aluzie la prieteni falşi, la cei care l-au târât la o petrecere în Malibu şi la dureri de stomac în vreme ce se aude în fundal muzica de la The Commodores. S-a filmat şi un clip pentru single, iar filmările au avut loc în Scoţia, de care Post Malone s-a îndrăgostit.

În aceste zile îl găsim pe Posty în etapa britanică şi irlandeză a turneului european "Twelve Carat Tour". Urmează apoi concerte în Amsterdam şi pe parcursul vetii artistul revine acasă pentru un turneu nord american. Ni s-a promis producţie cool pentru concerte, piese noi, momente acustice şi "un bărbat foarte frumos pe scenă".

"Austin" trebuia să fie iniţial o colecţie de piese acustice, cu accent pus pe chitară.

Citește în continuare