Urmărește-ne în Social Media

Michael Buble - The Christmas Sweater

Michael Buble pune punctul pe ”i” și aduce în discuție subiectul puloverelor de Crăciun. Că le iubești sau le urăști, ele revin în fiecare an, de sărbători. ”The Christmas Sweater” e o piesă hazlie, în ton cu personalitatea artistului canadian.

Michael Buble iubește Crăciunul și o demonstrează lansând o nouă piesă festivă - "The Christmas Sweater". Melodia se regăsește pe versiunea Deluxe a albumului "Christmas", un LP lansat în pragul aniversării a 10 ani de la apariția discului original.

"Să-mi petrec timpul cu familia, rudele și prietenii este, pentru mine, cel mai plăcut lucru. Asta fac sărbătorile, din perspectiva mea: aduc oamenii împreună, te apropie de cei din familie. Nu e niciun secret că asta e perioada mea preferată din an. Sărbătorile îți oferă prilejul de a face un pas înapoi și de a te bucura de oamenii dragi de lângă tine", a declarat Michael Buble într-un interviu recent.

În 2018, Michael Buble lansa albumul "Love", LP ce a inclus piesa "Forever Now". Emoționanta melodie este inspirată de iubirea pe care i-o poartă fiului său, Noah, ce fusese diagnosticat cu cancer la vârsta de doar 3 ani.

Tot în 2018, Michael Buble a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, asemenea marilor legende ale muzicii, precum John Lennon și Michael Jackson. În cadrul ceremoniei au fost onorați și Pink, Dolly Parton, Faith Hill, Teddy Riley și Cypress Hill.

Comentarii