Urmărește-ne în Social Media

Sore & Adrian Sînă - Inimă albastră

Sore și Adrian Sînă cântă despre o iubire din trecut în noul videoclip ”Inimă albastră”. Melodia a fost ”dragoste la prima audiție” pentru Sore.

Cântecul a fost compus de Adrian Sînă, care a scris și versurile alături de Zanfir Maria Georgiana, Darabană Nicoleta și Radu Izabela-Mihaela. De instrumentalul track-ului s-au ocupat Andreas Oberg și Achim Dorin-Marian, cel din urmă realizând și mix-ul și master-ul melodiei.

"Inimă albastră" este o piesă de dragoste nostalgică, care aduce în prezent o poveste de iubire din trecut. Aceasta reliefează faptul că nepăsarea și neglijența pot transforma o "inimă roșie" (ce poate fi interpretată drept o relație plină de pasiune și emoție) într-o "inimă albastră" (mai precis, într-o relație distantă și rece).

Videoclipul, regizat de Ionuț Trandafir, îi surprinde pe Sore și Adrian Sînă în rolurile naratorilor, într-o sală de cinema în care rulează un film de dragoste. Deși inițial, personajele par a fi străine, spre sfârșitul clipului putem deduce că imaginile derulate pe marele ecran transpuneau, de fapt, relația celor doi din trecut.

Sore a devenit cunoscută odată cu distribuirea sa în serialul de televiziune "Pariu cu viața" - Lala Band, apoi prin hiturile cu care a cucerit România: "Different", "Dor să-ți fie dor", "Beautiful life", "Când vremea e rea", "Noapte caldă", "Jumătate" sau "Cum să mă las".

Adrian Sînă a căpătat notorietate când a înființat trupa Akcent, alături de care a lansat hituri precum "Dragoste de închiriat", "My Passion", „"i-am Promis" și "Buchet de Trandafiri". În 2010, Adrian și-a început cariera solo. De atunci, acesta a lansat numeroase piese de succes, printre care se numără "Hold On", "Angel", "Arde ceva".

Comentarii