Urmărește-ne în Social Media

The Offspring – Let The Bad Times Roll

The Offspring a lansat videoclipul piesei "Let the Bad Times Roll", de pe viitorul album, primul după aproape un deceniu. Clipul oficial alternează între cadre cu artiştii şi cele cu tineri şi adolescenţi care o iau razna în izolare şi se luptă cu telefonul mobil. Videoclipul se vede în articol.

"Let the Bad Times Roll" prezintă o tânără care e atacată de telefonul mobil, dar şi o altă victimă a halucinaţiilor induse de droguri luate în singurătate. Un tânăr gamer e atacat de pisicile din meme-uri, care trag cu lasere din ochi. Practic The Offspring a vrut să ne arate latura întunecată a izolării, cu o mare doză de umor, după un an de pandemie. Cea mai ciudată este ipostaza tânărului blond atacat de o gloată de saltimbanci, care aduc cu fanii Juggalo ai trupei Insane Clown Posse.

Nu lipseşte nici o reprezentare CGI a Coronavirusului care învăluieşte protagoniştii clipului spre final, punând capac chinului lor. Momentele amuzante includ hârtie igienică şi fotolii care cântă, dar şi un gândac uriaş cu masca pe chip. Conform disecţiei clipului realizată de către fani momentul dinspre final de video ar vrea să fie o aluzie la gloata care a atacat Capitoliul în luna ianuarie.

Punk rockerii vor lansa noul album pe 16 aprilie, acesta purtând tot numele "Let the Bad Times Roll". Acesta este al zecelea album de studio al formaţiei, iar el va sosi prin Concord Records. Noul disc a fost produs de Bob Rock, iar The Offspring este acum în componenţa Dexter Holland (chitară şi voce), Noodles (chitară), Pete Paradă (tobe) şi Todd Morse (bas). Iată cum arată tracklist-ul noului album:

1. This Îs Not Utopia
2. Leţ The Bad Times Roll
3. Behind Your Walls
4. Army of One
5. Breaking These Bones
6. Coming For You
7. We Never Have Sex Anymore
8. În The Hall of the Mountain King
9. The Opioid Diaries
10. Hassan Chop
11. Gone Away
12. Lullaby

Aceste melodii au fost compuse şi înregistrate pe parcursul a câţiva ani la diferfite studiouri, inclusiv cel din Huntington Beach al formaţiei. Este primul release de la "Days Go By", LP lansat de The Offpsring în 2012. Grup reprezentativ pentru scena punk rock din sudul Californiei, The Offspring a vândut peste 40 de milioane de albume în toată lumea şi a ţinut peste 500 de concerte în ultimul deceniu. Primele piese pentru "Let the Bad Times Roll" au fost finalizate chiar din 2015, dar programul încărcat de concerte, unele dispute cu casa de discuri şi cu foşti colegi de trupă precum basistul Greg K au ţinut evoluţia muzicii în loc.

Formaţia este activă din anul 1984 şi a schimbat în special toboşari pe parcursul carierei. Cel mai mult a stat în grup Ron Welty, timp de 16 ani, înlocuit de Atom Willard în 2003 şi apoi de Parada.

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Toboşarul The Offspring susţine că a fost concediat pentru că nu a vrut să facă vaccinul anti Covid

În ultimii ani a devenit un lucru comun ca trupele rock să se "restructureze" brusc, dând afară membri importanţi. Cel mai des a fost vorba despre neînţelegeri legate de bani sau scandaluri de hărţuire sexuală. Un nou scandal apare la orizont la început de august 2021, când toboşarul The Offspring, Pete Parada a fost dat afară din trupă. Artistul susţine că decizia are de-a face cu faptul că a refuzat să se vaccineze contra Covid-19.

Publicat

pe

Pete Parada tobosar The Offspring
Pete Parada tobosar The Offspring │ FOTO: Pete Parada

The Offspring se pregăteşte să plece în turneu pentru a promova noul său album, "Let the Bad Times Roll", dar o va face fără toboşarul Pete Parada. Acesta a fost alături de formaţie timp de 14 ani, iar el declară că a ales să nu facă vaccinul anti Covid-19 deoarece are o afecţiune care nu îi permite să se vaccineze.

Iată declaraţia artistului din social media:

Am nişte veşti grele şi nefericite să vă dau. Ştiu că mulţi prieteni apropiaţi şi membri ai familiei ar fi preferat să audă asta în privat şi îmi cer scuze cu privire la natură publică a dezvăluirii mele, dar nu ştiu cum să am această discuţie în repetate rânduri.

Având în vedere istoricul meu medical personal şi efectele secundare ale acestor vaccinuri, doctorul meu m-a sfătuit să nu îmi fac vaccinul deocamdată. Am avut Covid-19 acum mai bine de un an, a fost un caz uşor pentru mine, deci am încredere că îi voi face faţă din nou, dar nu sunt sigur că mai pot supravieţui unui nou caz de Sindrom Guillain-Barre, pe care îl am din copilărie şi care a evoluat într-un stadiu tot mai rău pe parcursul vieţii.

Din nefericire pentru mine şi familia mea riscurile depăşesc beneficiile. De vreme ce nu pot să îndeplinesc această condiţie, care devine tot mai des o cerinţă în industria muzicală, a fost decis recent că nu e sigur să fiu în studio şi în turneu. Spun asta deoarece nu mă veţi vedea la concertele viitoare. Vreau să îmi spun povestea pentru că toţi cei care au parte de izolarea de a fi lăsaţi în urmă trebuie să ştie că nu sunt complet singuri. Nu am sentimente negative faţă de trupă.

Ei fac ce cred că este mai bine pentru ei, în vreme ce eu fac la fel. Îi doresc întregii familiii Offspring tot ce e mai bine pe măsură ce revine la treabă.

Postarea artistului e mult mai lungă şi insistă pe ideea de a te informa atunci când iei decizia de a te vaccina, mai ales dacă ai un istoric de afecţiuni grave. Pete Parada a indicat şi că se pregăteşte să lanseze un proiect muzical alături de fiica sa. The Offspring îşi va începe turneul pe 8 august în Los Angeles, având o sumedenie de concerte programate pe parcursul anului 2021 şi unele şi pentru 2022.

Printre single-urile lansate de grupul punk de pe noul album se numără "This Is Not Utopia", "We Never Have Sex Anymore" şi "Let The Bad Times Roll". Noul album a sosit la 9 ani distanţă de la ultimul LP, cel din 2012, "Days Go By".

Citește în continuare