Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

The Offspring a realizat un cover al piesei "Christmas (Baby Please Come Home)" - AUDIO

Mai sunt aproape două luni până la Crăciun, dar The Offspring simte că publicul are nevoie de bucuria sărbătorilor de iarnă încă de pe acum. Formația a lansat un cover al piesei "Christmas (Baby Please Come Home)" pentru a ne înveseli pe toți.
The Offspring Live

The Offspring Live │ FOTO: Captură YouTube

2020 nu a fost tocmai un an prolific, dar The Offspring are "rețeta" muzicală menită să ne readucă zâmbetul pe buze. Trupa a dat un twist punk clasicei piese de Crăciun "Christmas (Baby Please Come Home)", lansate în original de Darlene Love în 1963.

"Părea că lumea are nevoie acum de o piesă drăguță de sărbători", a transmis formația într-un mesaj pe Twitter.

Versiunea The Offspring pentru această melodie include, ca și originalul, zornăitul de clopoței tipic sărbătorilor de iarnă, însă are câteva elemente esențiale în plus, ce dau un ton mai agresiv cântecului: riff-uri de chitară apăsate și un bas cu sound proeminent.

"Christmas (Baby Please Come Home)" a fost interpretată în 1994 și de Mariah Carey, versiunea ei fiind, desigur, una pop.

AUDIO: The Offspring - Christmas (Baby Please Come Home)

Înființată în 1984 (cunoscută inițial sub numele de Manic Subsidal), The Offspring a vândut până în prezent peste 40 milioane de albume în întreaga lume, fiind considerată una dintre cele mai de succes formații punk rock. Trupa are în discografie nouă albume de studio și a susținut peste 1000 de concerte în întreaga lume. Albumul lansat în 1994, "Smash", rămâne cel mai bine vândut album al trupei de până acum, editat sub tutela unui label dependent.

Cele mai cunoscute piese din repertoriul The Offspring sunt "Self Esteem", "Come Out And Play (Keep ‘Em Separated)", "The Kids Aren’t Alright" și "You’re Gonna Go Far, Kid". Ultimul album, "Days Go By", a fost lansat în 2012.

The Offspring ar fi trebuit să concerteze pentru prima oară în România în 2017, în cadrul Rock The City, însă festivalul a fost anulat.

În 2018, trupa anunța că va lansa un nou album, având deja înregistrate câteva melodii la momentul respectiv. Discul se află acum în producție și ar trebui să apară pe piață în 2021 sau 2022.

Citește mai multe despre The Offspring
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Inna vorbește despre operații estetice în "Dance Queen's House" (episodul 2) - VIDEO

Inna a deschis un subiect fierbinte al presei de cancan în noul ei daily vlog din cadrul proiectului Dance Queen's...

Închide