Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

The Offspring a realizat un cover al piesei "Christmas (Baby Please Come Home)" - AUDIO

Mai sunt aproape două luni până la Crăciun, dar The Offspring simte că publicul are nevoie de bucuria sărbătorilor de iarnă încă de pe acum. Formația a lansat un cover al piesei "Christmas (Baby Please Come Home)" pentru a ne înveseli pe toți.

Publicat

pe

The Offspring Live
The Offspring Live │ FOTO: Captură YouTube

2020 nu a fost tocmai un an prolific, dar The Offspring are "rețeta" muzicală menită să ne readucă zâmbetul pe buze. Trupa a dat un twist punk clasicei piese de Crăciun "Christmas (Baby Please Come Home)", lansate în original de Darlene Love în 1963.

"Părea că lumea are nevoie acum de o piesă drăguță de sărbători", a transmis formația într-un mesaj pe Twitter.

Versiunea The Offspring pentru această melodie include, ca și originalul, zornăitul de clopoței tipic sărbătorilor de iarnă, însă are câteva elemente esențiale în plus, ce dau un ton mai agresiv cântecului: riff-uri de chitară apăsate și un bas cu sound proeminent.

"Christmas (Baby Please Come Home)" a fost interpretată în 1994 și de Mariah Carey, versiunea ei fiind, desigur, una pop.

AUDIO: The Offspring - Christmas (Baby Please Come Home)

Înființată în 1984 (cunoscută inițial sub numele de Manic Subsidal), The Offspring a vândut până în prezent peste 40 milioane de albume în întreaga lume, fiind considerată una dintre cele mai de succes formații punk rock. Trupa are în discografie nouă albume de studio și a susținut peste 1000 de concerte în întreaga lume. Albumul lansat în 1994, "Smash", rămâne cel mai bine vândut album al trupei de până acum, editat sub tutela unui label dependent.

Cele mai cunoscute piese din repertoriul The Offspring sunt "Self Esteem", "Come Out And Play (Keep ‘Em Separated)", "The Kids Aren’t Alright" și "You’re Gonna Go Far, Kid". Ultimul album, "Days Go By", a fost lansat în 2012.

The Offspring ar fi trebuit să concerteze pentru prima oară în România în 2017, în cadrul Rock The City, însă festivalul a fost anulat.

În 2018, trupa anunța că va lansa un nou album, având deja înregistrate câteva melodii la momentul respectiv. Discul se află acum în producție și ar trebui să apară pe piață în 2021 sau 2022.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Toboşarul The Offspring susţine că a fost concediat pentru că nu a vrut să facă vaccinul anti Covid

În ultimii ani a devenit un lucru comun ca trupele rock să se "restructureze" brusc, dând afară membri importanţi. Cel mai des a fost vorba despre neînţelegeri legate de bani sau scandaluri de hărţuire sexuală. Un nou scandal apare la orizont la început de august 2021, când toboşarul The Offspring, Pete Parada a fost dat afară din trupă. Artistul susţine că decizia are de-a face cu faptul că a refuzat să se vaccineze contra Covid-19.

Publicat

pe

Pete Parada tobosar The Offspring
Pete Parada tobosar The Offspring │ FOTO: Pete Parada

The Offspring se pregăteşte să plece în turneu pentru a promova noul său album, "Let the Bad Times Roll", dar o va face fără toboşarul Pete Parada. Acesta a fost alături de formaţie timp de 14 ani, iar el declară că a ales să nu facă vaccinul anti Covid-19 deoarece are o afecţiune care nu îi permite să se vaccineze.

Iată declaraţia artistului din social media:

Am nişte veşti grele şi nefericite să vă dau. Ştiu că mulţi prieteni apropiaţi şi membri ai familiei ar fi preferat să audă asta în privat şi îmi cer scuze cu privire la natură publică a dezvăluirii mele, dar nu ştiu cum să am această discuţie în repetate rânduri.

Având în vedere istoricul meu medical personal şi efectele secundare ale acestor vaccinuri, doctorul meu m-a sfătuit să nu îmi fac vaccinul deocamdată. Am avut Covid-19 acum mai bine de un an, a fost un caz uşor pentru mine, deci am încredere că îi voi face faţă din nou, dar nu sunt sigur că mai pot supravieţui unui nou caz de Sindrom Guillain-Barre, pe care îl am din copilărie şi care a evoluat într-un stadiu tot mai rău pe parcursul vieţii.

Din nefericire pentru mine şi familia mea riscurile depăşesc beneficiile. De vreme ce nu pot să îndeplinesc această condiţie, care devine tot mai des o cerinţă în industria muzicală, a fost decis recent că nu e sigur să fiu în studio şi în turneu. Spun asta deoarece nu mă veţi vedea la concertele viitoare. Vreau să îmi spun povestea pentru că toţi cei care au parte de izolarea de a fi lăsaţi în urmă trebuie să ştie că nu sunt complet singuri. Nu am sentimente negative faţă de trupă.

Ei fac ce cred că este mai bine pentru ei, în vreme ce eu fac la fel. Îi doresc întregii familiii Offspring tot ce e mai bine pe măsură ce revine la treabă.

Postarea artistului e mult mai lungă şi insistă pe ideea de a te informa atunci când iei decizia de a te vaccina, mai ales dacă ai un istoric de afecţiuni grave. Pete Parada a indicat şi că se pregăteşte să lanseze un proiect muzical alături de fiica sa. The Offspring îşi va începe turneul pe 8 august în Los Angeles, având o sumedenie de concerte programate pe parcursul anului 2021 şi unele şi pentru 2022.

Printre single-urile lansate de grupul punk de pe noul album se numără "This Is Not Utopia", "We Never Have Sex Anymore" şi "Let The Bad Times Roll". Noul album a sosit la 9 ani distanţă de la ultimul LP, cel din 2012, "Days Go By".

Citește în continuare

Trending