Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: The Offspring - Coming For You

The Offspring a lansat videoclipul oficial al primei piese noi după o pauză de 3 ani - "Coming For You". Urmărește un "fight club" cu clovni pe InfoMusic.ro.

Melodia "Coming For You" a fost dezvăluită publicului pe 30 ianuarie 2015, iar acum beneficiază de un videoclip oficial. Materialul este regizat de Josh Forbes, care a dezvoltat împreună cu trupa un scenariu de tip "fight club", după cum a declarat solistul Dexter Holland pentru mashable.com. Diferența față de filmul cu Brad Pitt este acela că personajele din clip sunt niște clovni. Videoclipul abundă de violență, iar soundul piesei nu mai are tăria punk ce a consacrat formația.

Anul acesta, The Offspring intenționează să lanseze cel de-al 10-lea album de studio. Cel mai recent disc The Offspring – „Days Go By” datează din 2012.

The Offspring are numeroși fani în România, formați cu hiturile de pe Smash (1994) și Americana (1998). Generația ce a descoperit trupa în redirect la MTV va fi prezentă la concert pentru a reasculta „Self Esteem” și “Pretty Fly (for a White Guy)”. Ultima piesă a beneficiat de un clip de referință în istoria punk-rock-ului, iar albumul ce mai include “Why Don’t You Get a Job?”, „The Kids Aren’t Alright” și “She’s Got Issues” a depășit pragul de vânzări de 10 milioane de exemplare. MTV-ul a avut un rol importat în promovarea The Offspring.

Citește mai multe despre The Offspring
Videoclipuri cu The Offspring
Publicat de Ionut Paraschiv, Project Manager, pe .
CLOSE
CLOSE