Urmărește-ne în Social Media

The Offspring - Coming For You

The Offspring a lansat videoclipul oficial al primei piese noi după o pauză de 3 ani - "Coming For You". Urmărește un "fight club" cu clovni pe InfoMusic.ro.

Melodia "Coming For You" a fost dezvăluită publicului pe 30 ianuarie 2015, iar acum beneficiază de un videoclip oficial. Materialul este regizat de Josh Forbes, care a dezvoltat împreună cu trupa un scenariu de tip "fight club", după cum a declarat solistul Dexter Holland pentru mashable.com. Diferența față de filmul cu Brad Pitt este acela că personajele din clip sunt niște clovni. Videoclipul abundă de violență, iar soundul piesei nu mai are tăria punk ce a consacrat formația.

Anul acesta, The Offspring intenționează să lanseze cel de-al 10-lea album de studio. Cel mai recent disc The Offspring – „Days Go By” datează din 2012.

The Offspring are numeroși fani în România, formați cu hiturile de pe Smash (1994) și Americana (1998). Generația ce a descoperit trupa în redirect la MTV va fi prezentă la concert pentru a reasculta „Self Esteem” și “Pretty Fly (for a White Guy)”. Ultima piesă a beneficiat de un clip de referință în istoria punk-rock-ului, iar albumul ce mai include “Why Don’t You Get a Job?”, „The Kids Aren’t Alright” și “She’s Got Issues” a depășit pragul de vânzări de 10 milioane de exemplare. MTV-ul a avut un rol importat în promovarea The Offspring.

Comentarii