Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

The Offspring lansează piesa "Make It All Right" şi anunţă albumul "Supercharged"

The Offspring e gata să ne ofere o nouă doză de punk, prin intermediul albumului "Supercharged", care tocmai a fost anunţat. El este promovat de un prim single, "Make It All Right", care sună... ca pe vremuri.

Publicat

pe

Coperta album The Offspring Supercharged
Coperta album The Offspring Supercharged │ FOTO: The Offspring

Anunţul acestui LP şi single vine la câteva zile înainte de reprezentaţia trupei la festivalul Download. Cel mai nou LP al punk rockerilor din California se va lansa pe 11 octombrie prin casa de discuri Concord. "Supercharged" este succesorul lui "Let the Bad Times Roll", care a debutat în 2021 şi a avut mare succes. Trupa spune că principala sa prioritate a fost să ofere aceeaşi senzaţie de energie şi intensitate de la debutul său în muzică.

Grupul şi-a unit din nou forţele cu reputatul producător Bob Rock. Cât despre noul single, "Make It All Right" este foarte catchy şi are toate hook-urile şi riff-urile clasice punk rock. E fredonabil, potrivit de un festival de vară şi are un chorus exploziv. Inspiraţia sa? "A avea un partener care e alături de tine mereu, indiferent de situaţie".

Sau pe cineva care să fie alături de tine atunci când eşti picat. Aflăm de la The Offspring că albumul a fost înregistrat în 3 locuri diferit pe glob: Maui, Vancouver şi studioul "de acasă" al artiştilor, din Huntington Beach. Trupa se pregăteşte să fie headliner la Download Festival pe 15 iunie.

Grupul a făcut o surpriză fanilor la Napa BottleRock Festival recent, atunci când l-a adus pe Ed Sheeran pe scenă ca invitat special. Au cântat împreună piesa "Million Miles Away" de pe albumul din anul 2000 "Conspiracy of One".

O altă surpriză a fost la Bratislava, acolo unde The Offspring l-a adus pe scenă pe chitaristul Queen, Brian May pentru a cânta două piese. E vorba despre "Gone Away" şi "Stone Cold Crazy".

The Offspring este o formație americană de punk rock formată în 1984 în Huntington Beach, California. Membrii fondatori ai trupei sunt Bryan "Dexter" Holland (voce principală și chitară ritmică) și Greg K. (bas și backing vocals). Trupa a avut diverse schimbări în componență de-a lungul anilor, însă unul dintre cei mai cunoscuți membri ai formației este Noodles (Kevin Wasserman), chitaristul principal, care s-a alăturat trupei în 1985.

Comentează

Trending