Urmărește-ne în Social Media

Sia - Pin Drop

Doar Sia ştie să injecteze o doză serioasă de melancolie în cântecele de Crăciun. Artista ne dovedeşte asta prin noul său single şi videoclip, "Pin Drop". Track-ul este extras de pe ediţia deluxe a albumului de Crăciun "Everyday Is Christmas".

Au revenit coregrafiile expresive puse în mişcare de Sia şi Maddie Ziegler cu ani în urmă. "Pin Drop" este despre un Crăciun singuratic şi în acorduri adânci de pian Sia Furler cântă despre acel moment când "este Ajunul Crăciunului şi pot auzi cum cade un ac pe jos". E o aluzie la liniştea din jur şi la singurătatea celor care nu au cu cine să petreacă sărbătorile. Vulnerabilă Sia ne spune că nu vrea să petreacă acest moment al anului singură.

Clipul prezintă o serie de dansatori cu mişcări spasmodice şi mină tristă, care fac mişcări de balet dramatice, de moarte şi renaştere în ritm sacadat. Cu puţină imaginaţie toată această creaţie ar putea deveni un musical pe Broadway. Dansatorii se mişcă uneori precum zombii din "Walking Dead", cu mâinile fluturând în jurul corpului şi fără a părea că se percep unul pe altul. Ar putea fi o metaforă despre însingurarea provocată de pandemie.

Spre final apare o percuţie în plus şi din păcate nu vedem vreo urmă de final fericit. Piesa şi clipul au sosit pe 17 noiembrie 2021, iar nou ediţie de album "Everyday is Christmas" extinde tracklist-ul albumului de acum 3 ani cu 3 piese noi. Pe lângă "Pin Drop" pe disc se află şi "Santa Visits Everyone" şi "Snowman (Slowed Down and Snowed în Remix", remix inspirat de TikTok aparent.

Luna trecută Sia a lansat o piesă mai văratică şi veselă, "Dynamite", în colaborare cu Sean Paul, la 5 ani de la colaborarea "Cheap Thrills". În ultimii ani Sia s-a alăturat trupei LSD, din care fac parte şi rapperul Labrinth şi producătorul şi DJ-ul Diplo, lansând hituri ca "Thunderclouds". Începutul de an nu avea să fie prea bun pentru cântăreaţă de la Antipozi, al cărei film "Music" a primit 3 premii "Zmeura de Aur". A fost şi foarte criticat pentru modul în care Maddie Ziegler prezintă comportamentul unei persoane ce suferă de autism.

PUBLICITATE
Comentarii