Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Sean Paul şi Sia prezintă piesa "Dynamite" - AUDIO

Sean Paul şi Sia se reunesc la 5 ani de la hitul "Cheap Thrills" pentru a lansa o nouă piesă împreună, "Dynamite". Rezultatul este un single dancehall cu sound tropical şi dansabil, de vară, în contradicţie cu perioada anului în care ne aflăm. Se ascultă în articol.

Publicat

pe

Coperta single Sean Paul Sia Dynamite
Coperta single Sean Paul Sia Dynamite │ FOTO: Sean Paul

"Dynamite" este un single produs de Banx & Ranx şi Greg Kurstin, acesta din urmă producând şi precedenta colaborare între Sia şi Sean Paul, "Cheap Thrills". Melodia este una veselă, de petrecere pe malul mării, iar Sean Paul are prim planul, cântând cu clasicul său timbru şi accent insular, specific dancehall. Sia intervine cu vocalize şi un timbru unic, care a consacrat-o, apărând în special pe refren. Are şi acel "cracking" în voce pe care îl foloseşte de obicei în live-urile cu instrumental minim.

Sean Paul a declarat următoarele despre colaborare:

"Dynamite" a pornit ca piesă de good vibe. După ce am înregistrat "Cheap Thrills", eu şi Sia am ştiut că vom înregistra un alt single, iar "Dynamite" este a doua parte. Banx & Ranx, Greg Kurstin, eu şi Sia, noi am lucrat la această melodie şi sper ca oamenii să graviteze spre cea ca în cazul primei piese.

"Dynamite" este un disc de feel good pentru mine şi vreau să îi mulţumesc lui Sia şi echipei sale, echipei mele Dutty Rock, echipei de manageri şi mamei mele care mi-a prezentat muzica creată de Sia.

Acest single vine după "Only Fanz", piesa lansată de Sean Paul alături de Ty Dolla $ign în august şi gândită pentru a împuternici femeile care foloseau în mod creativ platforma de creare de content foto şi video. Sia a mai avut o reuniune cu hitmakerul său preferat în ultimul an, David Guetta, cei doi lansând single-ul "Let's Love". Muzicienii au scos hit după hit şi vin în minte "Titanium", "Flames", "She Wolf", "Bang My Head" şi altele.

Ultimul an nu a fost chiar ideal pentru Sia totuşi, deoarece filmul său dramatic despre experienţa unei persoane cu autism, "Music" a luat Zmeura de Aur. Criticii şi fanii au avut o problemă cu modul în care dansatoarea Maddie Ziegler prezenta comportamentul unei persoane ce suferă de această afecţiune. S-a creat chiar o petiţie pentru a se retrage nominalizarea la Globurile de Aur a filmului.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

INNA colaborează cu Sean Paul pe o piesă care va debuta pe 17 decembrie

INNA bifează o colaborare cu un nume mare din muzică pe final de an. Artista va lansa o piesă în colaborare cu Sean Paul pe 17 decembrie şi având în vedere că teaserele indică numele "UP", e posibil să fie vorba despre un remix al melodiei cu acelaşi nume lansată de INNA în toamnă.

Publicat

pe

Coperta single INNA Sean Paul UP
Coperta single INNA Sean Paul UP │ FOTO: Global Records

Pe 17 decembrie 2021 INNA şi Sean Paul vor lansa piesa "UP", pe care o puteţi pre-salva pe Spotify şi Apple Music pentru a fi printre primii care o ascultă. Artista vine după finala emisiunii "Masked Singer 2021", câştigată de Andreea Marin în costumul Muma Pădurii şi vine şi după un an prolific. În această toamnă a lansat piesa "De Dragul Tău" şi a apărut la podcastul PORC TV (Window Shopping), cântând piesele iubitului său Deliric sub formă de manele.

Piesa "UP" apărea cu 2 luni în urmă şi primea un remix de la Romanian House Mafia pentru un boost de popularitate. În ultima lună INNA a pornit un nou proiect de izolare într-o casă pentru a compune piese pentru un viitor album. Este al doilea sezon al proiectului "Dance Queen's House", o sesiune muzicală care durează 16 zile şi implică izolarea INNEI alături de producători şi compozitori de la Global Records, plus colaboratori din Suedia pentru a compune o serie de track-uri

Fanii săi vor avea parte de 8 episoade de vlog care vor fi lansate o dată la 2 zile pe canalul de YouTube al artistei. Include provocări, momente emoţionante, distractive, farse şi invitaţi speciali.

Sean Paul a lansat o piesă nouă în colaborare cu Sia în acest an, "Dynamite", duo-ul reunindu-se la 5 ani de la hitul "Cheap Thrills". Tot în 2021 a colaborat cu Luis Fonsi şi R3HAB pe melodia "Pues". Muzicianul în vârstă de 48 de ani a avut un an de foc, lansând albumele "Scorcha" şi "Live N' Livin", după 7 ani de pauză, dar nu au lipsit single-urile în acea perioadă.

Pe parcursul ultimelor 12 luni artistul a avut apariţii la emisiuni reputate precum Jimmy Kimmel Live, The Wendy Williams Show şi Good Morning Britain.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending