Urmărește-ne în Social Media

JORGE feat Cleopatra Stratan - Dans Murdar

JORGE și Cleopatra Stratan sunt prinși într-un ”Dans Murdar”, o fantezie ce se naște dintr-o atracție greu de stăpânit. Noul single este lansat împreună cu un videoclip regizat de Roman Burlaca.

Compusă de Irina Cupko și Radu Duminică, noul single "Dans Murdar" este despre fiorii unei relații aflate la început, când imaginația completează momentele în care nu reușim să articulăm în cuvinte ceea ce simțim.

Jorge: "Am retrăit dragostea la prima vedere atunci când am ascultat prima oară melodia asta"

""Dans Murdar" este definiția "filmelor" din mintea noastră, atunci când nu avem curaj să punem în cuvinte gândurile și sentimentele pe care le avem față de persoana de care ne îndrăgostim. Am retrăit dragostea la prima vedere atunci când am ascultat prima oară melodia asta și am vrut neapărat să o cânt.

Vocea Cleopatrei este la un alt nivel, mult mai pătrunzătoare, mai matură, senzuală și nu aș fi cântat acest single fară ea. Sunt foarte fericit de colaborarea noastră și îmi doresc ca ascultătorii să simtă sau să resimtă dragostea la prima vedere prin "Dans Murdar"", declară JORGE.

Cleopatra a fost, la rândul ei, încântată de colaborare.

Cleopatra Stratan: "Mi-a făcut mare plăcere să lansez "Dans Murdar" alături de Jorge, mai ales că se potrivește perfect pe piesă"

"Piesa am descoperit-o în studioul Famous Production în februarie. Mi-a plăcut de la primele acorduri și am insistat să o înregistrez, în dorința de a o lansa. O lună mai târziu, JORGE a venit cu propunerea să o lansăm împreună pentru că și lui i-a plăcut foarte mult melodia, așa că am fost de acord. Deși pandemia ne-a afectat planurile, Jorge a reușit să vină la Chișinău și am filmat videoclipul cu Roman Burlaca care a reușit să ecranizeze "Dans Murdar" cu un scenariu de imagine stilat, senzual și fin.

Cu JORGE am mai avut proiecte de familie. În 2013, tata a lansat cu el "Geamantan", iar de atunci am devenit prieteni de familie. Mi-a făcut mare plăcere să lansez "Dans Murdar" alături de el, mai ales că se potrivește perfect pe piesă și în același timp sperăm mult să placă și publicului, așa cum ne place nouă", adaugă Cleopatra.

Artist și compozitor, JORGE a lansat piese de succes precum "Nimeni nu-i perfect" (feat. JO), "Cuburi de gheață" (alături de Theo Rose), "Noi", "Primul sărut", "Spumele mării", "Geamantan" (feat. Pavel Stratan), "Nu ne potrivim" (feat. CRBL), "Iubirea noastră frige", "Detector de minciuni" (feat. AMNA) și "Rain in July" (feat. Andreea Bănică), videoclipuri ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

După single-uri de succes precum "Te las cu inima", "Pupă-mă" și "Eu m-am pierdut", Cleopatra Stratan a lansat în urmă cu câteva luni "La ușa mea", piesă și videoclip ce pun în evidență latura senzuală și încrezătoare a artistei. Single-ul a adunat peste 8 milioane de vizualizări pe YouTube.

PUBLICITATE
Comentarii