Urmărește-ne în Social Media

Selena Gomez, Camilo - 999

După ce a lansat EP-ul "Revelacion", în totalitate în limba spaniolă, Selena Gomez a revenit cu o colaborare tot în zona latino, alături de Camilo. Piesa "999" beneficiază de un videoclip regizat de Sophie Muller, pe care îl găsești disponibil în articol.

"Revelacion" este primul proiect al Selenei cântat în totalitate în limba spaniolă, un vis devenit realitate, deoarece artista mereu și-a dorit să lanseze un material în această limbă. Albumul a petrecut 19 săptămâni consecutiv în top 10 al clasamentului Latin Albums, dintre care cinci săptămâni a stat pe primul loc.

Selena Gomez este una dintre cele mai importante imagini Disney din ultimii ani, fiind activă în lumea cinematografiei și a muzicii încă din 2002. În plus, este cunoscută pentru colaborarea cu mai multe organizații nonguvernamentale pentru cauze caritabile, în principal UNICEF.

Câștigător al premiilor Latin Grammy, Camilo este unul dintre cei mai cunoscuți și urmăriți artiști din America Latină pe rețelele de socializare. Contul său de Tik Tok este cel mai urmărit cont al unui artist latino. Cifrele imense includ și peste 12 milioane de abonați pe YouTube, peste 22 milioane de urmăritori pe Instagram și peste 25 milioane de ascultători lunar pe Spotify.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică și film

Selena Gomez revine cu cel de-al doilea sezon "Only Murders in the Building" - TRAILER

Selena Gomez, Steve Martin și Martin Short continuă povestea serialului "Only Murders in the Building". Cel de-al doilea sezon va debuta pe Hulu pe 28 iunie. Te invităm să citești mai multe detalii și să urmărești trailerul.

Publicat

pe

Trailer "Only Murders in the Building"
Trailer "Only Murders in the Building" │ FOTO: captură YouTube / Hulu

Primul sezon al serialului "Only Murders in the Building" i-a prezentat pe Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short) și Mabel (Selena Gomez), trei vecini care împărtășesc o pasiune pentru un podcast despre cazuri adevărate de crimă. După o moarte suspectă în clădirea lor de apartamente din Upper West Side, Arconia, cei trei decid să înceapă propriul podcast despre investigarea morții, pe care poliția a concluzionat-o drept sinucidere.

Acum, cele trei personaje revin cu o nouă serie de aventuri. În cel de-al doilea sezon, Charles, Oliver și Mabel încearcă să-l identifice pe ucigașul lui Bunny Folger, președintele consiliului de administrație a complexului de apartamente. Dar, de data aceasta, trio-ul pare vinovat de omor, toate indiciile arătând acest lucru. Mai mult, cei trei devin subiectul unui podcast concurent. Iar colac peste pupăză, sunt nevoiți să se confrunte cu alți vecini din clădire care îi consideră vinovați pentru moartea administratorului.

"Dovezile tot continuă să apară în apartamentele noastre", spune Mabel în trailer.

În continuare, Oliver descoperă un cuțit plin de sânge care pare să fie arma crimei. Nu trece mult timp până când poliția își face apariția.

Pe lângă cei trei actori din rolurile principale, distribuția este completată de Cara Delevingne, Amy Schumer și Shirley MacLaine. "Only Murders in the Building" va debuta pe 28 iunie cu două episoade noi. Apoi, va fi lansat săptămânal câte un episod.

TRAILER "Only Murders in the Building":

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31