Urmărește-ne în Social Media

INNA - De Dragul Tău | Summer Live Sessions

Inna încheie seria Summer Live Sessions cu o piesă în limba română, intitulată "De Dragul Tău". Melodia nu a fost încă lansată oficial, dar a fost prezentată publicului tot în versiune live, în cadrul unei apariții la Radio Zu.

"De Dragul Tău" este o melodie de dragoste ce-i vine foarte bine pe voce Innei, versurile vorbind despre o relație ce se maturizează în văzul publicului. Cântată la persoana întâi, melodia ar putea vorbi despre propria sa poveste de iubire, alături de rapper-ul Deliric, amândoi fiind persoane publice și trecând prin diverse situații în care intimitatea devine dificil de obținut.

INNA a interpretat pentru prima oară această melodie în luna aprilie, de atunci lansând multe alte single-uri, precum "Cool Me Down", cu DJ-ul polonez Gromee, "Oh My God", "It Don't Matter", cu Sofi Tukker şi Alok, "Maza", și "Papa", în colaborare cu Sickotoy și Elvana Gjata. "De Dragul Tău" a rămas, așadar, în așteptare, pe lista de piese pe care artista se pregătește să le lanseze. Celelalte melodii, fiind majoritatea colaborări, au avut, probabil, un calendar deja stabilit, având, astfel, prioritate în fața altor piese.

Pentru INNA, 2021 a fost un an extraordinar. După ce a cucerit topurile cu "Flashbacks" (care a fost pe locul 1 în Rusia pentru 9 săptămâni consecutive), au urmat două colaborări de succes, cu Alok, DJ-ul numărul 5 din lume, și Sofi Tukker pentru "It Don't Matter", și cu Flo-Rida și Timmy Trumpet pentru "Summer's Not Ready". Artista revine în toamnă și pe sticlă, păstrându-și locul la masa detectivilor Masked Singer România. Cel de-al doilea sezon al emisiunii se bucură de prezența a doi noi detectivi: Mihaela Rădulescu și Alex Bogdan.

Comentarii

Muzică nouă

David Puentez și INNA au lansat piesa "The Love" - AUDIO

DJ-ul și producătorul David Puentez împreună cu INNA încheie anul în forță cu piesa "The Love". Compoziția dance este disponibilă pentru ascultat în articol.

Publicat

pe

David Puentez și INNA - "The Love"
David Puentez și INNA - "The Love" │ FOTO: captură YouTube / David Puentez

David Puentez și INNA colaborează pentru prima dată și trimit publicul într-o aventură de mare viteză. Colaborarea îmbină cu ușurință abilitățile de producție ale lui Puentez cu vocea captivantă a INNEI, rezultând într-o piesă care promite să cucerească toți entuziaștii dansului. "The Love" este o reinterpretare a melodiei "Everytime We Touch", lansată original de Cascada.

"Este entuziasmant să pot readuce la viață, alături de David Puentez, o piesă iconică pentru trecut. Bucurați-vă de ea, distrați-vă și răspândiți <<The Love>>, a declarat INNA.

"The Love" invită ascultătorii într-o călătorie în lumea iubirii, a pasiunii și entuziasmului. Piesa creează o cursă palpitantă prin muzica electronică up-tempo, combinată cu versuri puternice, încurajând o dezlănțuire pe ringul de dans.

David Puentez este recunoscut pentru hit-urile sale din anii 2000, de exemplu "Superstar", dar și pentru remix-urile oficiale pentru artiști de primă clasă precum Tiësto, Jonas Blue, Post Malone și Rita Ora.

Anul acesta, INNA a lansat albumul "Just Dance" care include 11 piese într-o nouă direcție muzicală pe care artista a abordat-o, piese cu un sound atipic, uptempo, energic, curajos, obținute în urma unui alt proiect devenit deja statement pentru INNA: Dance Queen's House. Aceasta este o sesiune muzicală de 16 zile în care artista a stat izolată într-o casă alături de producători și compozitori precum Marcel Botezan, Sebastian Barac, Alex Cotoi, Iraida, iar procesul creativ a fost prezentat publicului într-o serie de vloguri.

AUDIO: David Puentez & INNA - The Love

Citește în continuare