Urmărește-ne în Social Media

Sabaton - Primo Victoria (World of Tanks Version)

Cea mai celebră melodie de la Sabaton, "Primo Victoria" tocmai a primit un videoclip nou. Nu e orice clip, ci unul inspirat de celebrul joc World of Tanks. Muzicienii au propriul tanc în acel MMO şi au devenit pentru o perioadă imaginea celebrului titlu.

"Primo Victoria" în varianta nouă alternează scenele cu muzicienii cântând acest imn despre lupte glorioase cu secvenţe de la interiorul tancului. Evident vedem şenilatele în acţiune, trăgând cu obuze în păduri mai mult sau mai puţin CGI. Printre tranşee, tancuri şi sârmă ghimpată muzicienii prezintă riff-urile trademark care au răsunat de multe ori în clipuri create de fani cu secvenţe din filme ca "Saving Private Ryan" sau alte pelicule de război.

Metaliştii suedezi au anunţat că împreună cu World of Tanks au creat un nou gen muzical: "tank metal". E cunoscută dragostea pentru istorie şi bătălii celebre a grupului muzical, întrupată în versurile pieselor celebre. "Primo Victoria" este o piesă de pe albumul Sabaton din anul 2005 şi este cea mai aşteptată la concerte şi apreciată de fani.

Pentru a realiza noul videoclip a fost nevoie şi de puţină şansă. Astfel cei de la Wargaming au aflat că muzicienii din Sabaton erau jucători World of Tanks ca oricare alţii şi imediat s-a pus în mişcare o colaborare.

Regizorul clipului rezultat este Zoran Bihac, cunoscut pentru reclamele sale şi alte videoclipuri precum "Mein Herz Brennt" al celor de la Rammstein sau "Praise Abort" al lui Lindemann.

O parte din cadrele ce apar în clip au fost filmate la Arsenalen Tank Museum din Suedia. Secvenţele de acţiune au avut loc la o bază militară din Belarus, unde metaliştii au putut pilota tancuri reale din Al Doilea Război Mondial. Cu ocazia acestei colaborări un tanc special Primo Victoria Strv 81 a început să fie inclus în joc de azi, cu artiştii ca echipaj.

Sabaton ne-au vizitat în lună martie a acestui an, într-un concert sold out rapid la Arenele Romane.

PUBLICITATE
Comentarii