Urmărește-ne în Social Media

Papa Roach - Swerve feat. FEVER 333 & Sueco

Papa Roach a lansat o nouă piesă în 2021, "Swerve", de această dată o colaborare cu două nume apreciate, FEVER 333 şi Sueco. Melodia primeşte şi un videoclip în care artiştii implicaţi în colaborare fac pe băieţii răi într-o decapotabilă roz. Rezultatul se vede în clipul din articol.

Jacoby Shaddix şi compania pun accentul pe rap în această combinaţie rap-rock şi avem şi elemente de trap aduse de Sueco. FEVER 333 contribuie cu vocea puternică şi gâjâită a solistului Jason Aalon Butler, pe care o ştim din hituri ca "Made An America". Cel mai ciudat lucru în piesă şi clip? Nu e Sueco într-o mică piscină, ci saxofonistul dinspre final. Unghiurile camerei pot provoca rău de mişcare spre finalul acestui track şi de abia în ultimele secunde auzim şi ceva riff-uri mai "periculoase" de chitară.

Videoclipul "Swerve" este regizat de către Darren Craig, care a mai lucrat cu Slipknot, Rihanna, Big Sean şi Justin Timberlake. Acest single este primul extras de pe un viitor album Papa Roach, care a fost înregistrat în lockdown. El a sosit pe finalul procesului de compoziţie şi e marcat ca o culme a experimentării formaţiei californiene. De producţie s-au ocupat Colin "Doc" Brittain şi Nick Furlong, care a lucrat cu Avicii şi All Time Low. Saxofonistul este Spencer Nezey.

Odată cu vestea despre noul album, Papa Roach a anunţat şi că a ajuns la o înţelegere pentru distribuţie globală cu ADA (label-ul independent de la WMG), care îi va propaga muzica în noi teritorii şi va ajunge la un public global mai mare. În plus, Papa Roach şi-a reactivat propria casă de discuri, New Noize Records, într-o nouă variantă faţă de cea de la începutul anilor 2000.

Papa Roach se pregăteşte de o serie de concerte de toamnă, alături de Breaking Benjamin. Cele două trupe vor apărea la festivalurile Blue Ridge Rock şi Rebel Rock Fest. În ultimul an formaţia a lansat piesa "Broken As Me" alături de solistul Asking Alexandria, Danny Worsnop, dar şi un remake pentru "Last Resort" alături de Jeris Johnson, senzaţia TikTok-ului. Între timp solistul Papa Roach a colaborat cu Apocalyptica pe piesa "White Room".

Comentarii