Urmărește-ne în Social Media

Papa Roach - Stand Up

Papa Roach a lansat videoclipul piesei "Stand Up", primul său single din 2022. Melodia este produsă de Jason Evigan, care a colaborat cu Dua Lipa, G-Eazy şi Maroon 5. Este un track plin de energie, care îndeamnă la unitate şi la ignorarea vocilor care divizează populaţia.

Videoclipul "Stand Up" îl prezintă pe solistul Jacoby Shaddix filmat în alb-negru şi cu lentilă fisheye, alături de cadre shaky cam colorate cu colegii de trupă. Artiştii cântă într-un studio improvizat, într-o hală dezafectată. Piesa se bazează pe un riff catchy, tipic american, pe o voce cu mult ecou şi cu aer de imn, care pare gândită să fie fredonată de un public numeros la un concert pe o arenă.

Jacoby Shadix a descris astfel inspiraţia din spatele piesei:

"Stand Up" este inspirată de neliniştea socială a celor marginalizaţi din toată lumea. Este despre acel sentiment că îţi vine să renunţi când eşti cu spatele la zid. Pentru cei care au fost oprimaţi atât de mult timp e vorba despre senzaţia de lipsa de speranţă pe care o au. Melodia este menită să inspire acea şoaptă, acea mică voce din interior pentru care merită să lupţi. Asumă-ţi împuternicirea şi schimbă lumea cu vocea ta.

Papa Roach a mai lansat în ultimul an single-urile "Dying to Believe", "Kill The Noise", care a ocupat locul 1 în topul Mainstreak Rock timp de o lună, dar şi "Swerve". Acesta din urmă a fost un track colaborativ cu Jason Aalon Butler de la Fever 333 şi Sueco. Era mai apropiat de rap şi trap decât de rock-ul clasic, lucru reflectat şi în videoclipul melodiei. Papa Roach pregăteşte şi un album nou, care va sosi în a doua parte a lui 2022 prin New Noize Records.

Trupa va pleca în turneu în primăvara alături de Hollywood Undead şi Bad Wolves, cu opriri în Canada şi SUA. Ultimul LP lansat de grupul californian a fost "Grateste Hits Vol. 2: The Better Noise Years", care a sosit în martie 2021. A inclus 12 dintre cele mai apreciate piese ale formaţiei. Papa Roach a cântat în România în martie 2020, cu ultimul mare concert înainte de pandemie ţinut la Arenele Romane, în prezenţa a mii de persoane.

Comentarii