Urmărește-ne în Social Media

Papa Roach - Ego Trip

Papa Roach a lansat probabil ultimul său videoclip din 2022, "Ego Trip". De altfel acesta dă şi numele albumului "Ego Trip", lansat în acest an. Clipul este unul intens, filmat cu trupa în mijlocul fanilor.

"Ego Trip" a fost filmat în Mexic, Mexico City, la House of Vans, Papa Roach invitând zeci de fani pentru a participa la realizarea acestui videoclip nou. Clipul a fost produs şi regizat de către Bryson Roatch. Tot el a regizat clipurile Papa Roach "Crooked Teeth", "Born For Greatness" şi "Traumatic", colaborând şi Three Days Grace.

Papa Roach s-a simţit ca acasă în Mexic, având de altfel şi câteva versuri în spaniolă în "Ego Grip", pe care fanii au cântat în tandem cu solistul Jacoby Shaddix. Trupa din California şi-a lansat LP-ul în aprilie 2022 prin casa de discuri New Noize Records, în parteneriat cu ADA Worldwide. Papa Roach a anunţat recent un turneu alături de Falling In Reverse, sub numele de "Rockzilla", cu cei de la Hollywood Undead în deschidere, plus Escape the Fate.

De altfel Hollywood Undead a cântat şi în deschiderea concertului Papa Roach de la Arenele Romane de la început de an 2020, cu câteva zile înainte de lockdown. În 2023 urmează un turneu în Marea Britanie pentru Papa Roach, alături de Don Broco şi Dance Gavin Dance. După 2 ani de travaliu artistic şi 10 luni de teasere şi hype, Papa Roach a lansat în primăvară "Ego Trip", albumul său cu numărul 11.

A apărut în perioada lockdown-ului şi grosul a fost înregistrat într-o vilă din Temecula, California, în vara lui 2020. Iniţial trebuia să fie un exerciţiu de escapism şi de încercare de a uita pandemia, dar ulterior a devenit o revenire la origini şi o colecţie de experimente curajoase.

Formaţia are la activ 2 nominalizări la Premiile Grammy şi discuri de platină obţinute la începutul anilo 2000. În 2020 au sărbători 20 de ani de la legendarul album "Infest". În ultimul an trupa a lansat 3 single-uri şi videoclipuri, "Cut the Line", "Stand Up" şi "Dying to Believe". A colaborat cu Fever 333 şi Sueco, dar şi cu solistul Asking Alexandria, Danny Worsnop.

Comentarii