Urmărește-ne în Social Media

Papa Roach - Cut the Line

Papa Roach a lansat o nouă piesă, "Cut the Line", după un an plin de single-uri şi colaborări. Este un track ce vine odată cu anunţul unui nou album, "Ego Trip" şi aduce un sound mai apropiat de rock-ul alternativ tipic, cu câteva elemente de pop-punk pe alocuri. Primim şi un videoclip oficial "înghesuit" în studioul de înregistrări.

Papa Roach a devenit un grup expert în hook-uri catchy, pe care e foarte uşor să le fredonezi. E vorba despre genul acela de melodii pe care le auzi pe coloana sonoră a unui joc de curse sau simulator de fotbal sau un titlu NHL. "Cut the Line" are multiple versuri uşor de fredonat, iar Jacoby Shaddix le livrează ca la început de carieră. Chitara are ceva din rock-ul alternativ al începutului de ani 2000 şi de această dată s-a renunţat la orice influenţă din EDM şi la sample-uri electronice.

Partea ceva mai heavy de la final e binevenită şi permite un build-up pe care să îl aştepte fanii la concerte. Ce răzbate cel mai mult din melodie? Pasiunea pentru ceea ce fac muzicienii americani. Cu ocazia acestui debut de single am aflat şi că următorul album Papa Roach se va numi "Ego Trip" şi va debuta pe 8 aprilie prin New Noize Records, în parteneriat cu ADA Worldwide. Este LP-ul cu numărul 11 din cariera formaţiei californiene.

Videoclipul cel nou a fost regizat de către fratele solistului Jacoby, Bryson Roatch. Precedentele single-uri lansate între albumul din 2019 şi cel nou sunt "Stand Up", "Dying to Believe", "Kill the Noise" şi ineditul "Swerve", colaborare cu Jason Aalon Butler de la FEVER 333 şi Sueco. Discul a apărut "din greşeală", în mijlocul pandemiei când emoţiile erau intense pentru toţi artiştii. S-a înregistrat în Temecula, California în vara lui 2020, într-o vilă complet izolată şi dezinfectată obsesiv de teama Covid-19.

Papa Roach îşi leagă numele de ultimul concert cu capacitate maximă la Arenele Romane, cel de pe 3 martie 2020. Pe atunci artiştii au cântat alături de Hollywood Undead şi au făcut senzaţie cu track-uri de pe albumul din 2019, "Who Do You Trust?". Grupul a pornit deja în 2022 un turneu nord american "Kll The Noise", cu invitaţi speciali Hollywood Undead şi Bad Wolves.

Comentarii