Urmărește-ne în Social Media

Papa Roach x Jeris Johnson - Last Resort Reloaded

Papa Roach a petrecut ultimul an lucrând din izolare la un nou album, dar şi la remake-uri ale pieselor sale clasice. Printre ele se numără şi "Last Resort", care a primit un nou suflu prin colaborarea trupei americane cu rapperul Jeris Johnson. Ce a ieşit se vede şi aude în videoclipul din articol.

"Last Resort Reloaded" o variantă remake pentru originalul din anul 2000. Acest track este inspirat de tânărul artist de pe TikTok Jeris Johnson al cărui cover după piesa Papa Roach s-a viralizat rapid. La o săptămână după viralizare formaţia era deja în studio cu tânărul artist, dând un ritm de trap şi hip-hop bass boosted clasicului single. Videoclipul îi prezintă pe Jacoby Shaddix and co alături de tânărul TikToker mişcându-se într-un peisaj dezolant, post apocaliptic.

Tânărul Johnson a declarat următoarele despre colaborarea cu Jacoby:

Este foarte distractiv să cânt cu el şi împreună şi asta a ajutat mult la lansarea piesei. Am intrat în studio împreună şi am realizat acel TikTok. Eram curioşi să vedem cum reacţionează publicul şi acesta a fost foarte receptiv, cu 4 milioane de vizualizări şi dorind mai mult. Atunci ne-am decis să trecem mai departe.

Vedeta de pe TikTok a tot ascultat "Last Resort" în adolescenţă şi copilărie, când avea antrenamente de fotbal american. Antrenorii dădeau piesa la maxim când îi duceau pe băieţi cu camioneta la meci şi toţi intrau în spiritul competiţiei sportive, cu acea piesă de "pump up". Nu trebuie uitat nici mesajul original al piesei şi campania de conştientizare pe care o aduce cu privire la problemele mentale, adicţie, suicid.

Shaddix e încântat că a ajutat stilul şi sunetul trupei să evolueze, obţinând şi un nou segment de fani, la care nu avea acces până acum. Starul TikTok a lansat pe 29 ianuarie un EP, "My Sword", care include şi un remix la piesa "Damn!" de la Nickelback, realizat în colaborare cu solistul Chad Kroeger. Papa Roach are la rândul său un an ocupat în faţă, pregătind un nou album, dar şi o colecţie de hituri. Shaddix se pregăteşte să îşi facă debutul în actorie, apărând în filmul "The Retaliators".

Papa Roach a avut ultimul mare concert din Bucureşti în 2020 înainte de pandemie. A cântat la Arenele Romane pe 3 martie, cu toate hiturile mari în setlist.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Apocalyptica şi solistul Papa Roach prezintă piesa "White Room" - AUDIO

Numele Papa Roach s-a aflat pe buzele multor bucureşteni în aceste zile, pentru că ne-am amintit de ultimul mare concert dinainte de pandemie, cel Papa Roach de pe 3 martie 2020, de la Arenele Romane. Acum Papa Roach revine în atenţie, prin colaborarea solistului Jacoby Shaddix cu Apocalyptica pe piesa nouă "White Room". O puteţi asculta în articol.

Publicat

pe

Coperta single Apocalyptica Jacoby Shaddix White Room
Coperta single Apocalyptica Jacoby Shaddix White Room │ FOTO: Apocalyptica

Apocalyptica a colaborat cu unele dintre cele mai mari nume din rock, de la solista Guano Apes (Sandra Nasic) la Corey Taylor, Gavin Rosdale, Till Lindemann sau Adam Gontier de la Three Days Grace. Acum i-a venit rândul lui Jacoby Shaddix, solistul trupei Papa Roach, care apare pe coverul nou "White Room". Originalul este o piesă a formaţiei Cream cu mult swag şi vibe de Tarantino. Acesta este un single de sine stătător, separat de ultimele albume Apocalyptica sau Papa Roach. Noul track a fost produs de către Howard Benson la West Valley Recording Studios în California şi mixat de Chris Lorde-Alge.

"White Room" este primul single lansat de Apocalyptica de la lansarea albumului instrumental "Cell-0" din ianuarie 2020. Acela a fost primul disc complet instrumental din ultimii 17 ani pentru trupă finlandeză. Grupul a mai avut o premieră în 2015, când pe albumul "Shadowmaker" a folosit doar un singur solist, fostul chitarist Scars on Broadway, Franky Perez. Apocalyptica a ajuns la 10 albume de studio şi ne-a vizitat în 2017 la Sala Palatului, pentru o serie de coveruri Metallica, dar şi în 2019 la Arenele Romane, o oprire în cadrul unui turneu aniversar care nu a mai sunat atât de bine.

Dacă totul merge bine cu combaterea pandemiei, Apocalyptica va concerta de 2 ori în România în 2021, Pe 4 octombrie 2021 la Cluj-Napoca la Form Space, în vreme ce pe 5 octombrie îi vedem la Bucureşti, la Arenele Romane. În 2020 grupul nordic a lansat colaboraea cu Lzzy Hale "Talk to Me", dar şi cea cu Joakim Broden "Live Or Die".

Între timp Papa Roach a profitat de perioada fără concerte pentru a relansa piese vechi. Spre exemplu "Last Resort" a devenit "Last Resort Reloaded", alături de senzaţia TikTok Jeris Johnson. Muzicienii au lansat în 2020 şi piesa "Feel Like Home", cu filmări din izolare ale familiei solistului Jacoby şi alte celorlalţi artişti.

Citește în continuare