Urmărește-ne în Social Media

Rengle x EMAA x Bruja - Gloanțe

RENGLE, unul dintre cei mai cunoscuți performeri ai momentului, lansează împreuna cu EMAA și Bruja piesa „Gloanțe". Colaborarea dintre cei trei artiști a luat naștere odată cu postarea unui videoclip pe TikTok unde, în urma reacțiilor pozitive, aceștia au decis să pregătească o variantă completă a piesei.

Florian Rus, EMAA, Viky Red și Bruja sunt oamenii din spatele versurilor și a liniei melodice, producția finală fiind realizată de David Ciente alături de Viky Red.

"Totul a pornit de la o joacă pe TikTok și s-a transformat într-o piesă fenomen. 'Gloanțe' este pe cale să ia cluburile românești în asalt și să ridice petrecerile la un alt nivel", a spus Rengle.

"Este o piesă 'performance' care, la modul cel mai sincer, nu ar fi putut exista decât în formula asta. Pentru mine a fost ca un tablou, la care au luat parte mai mulți pictori, doar că toți pictau deodată. Procesul în sine a fost extraordinar, iar eu mă bucur mult că a ieșit totul așa cum a fost imaginat. Partea mea de piesă este scrisă de Florian Rus, împreună cu Vicky Red, care a și produs-o integral" a declarat EMAA.

"Gloanțe este o piesă colorată și explozibilă ce unește trei direcții diferite și îți rămâne în cap exact ca un glonț", a comunicat Bruja.

EMAA este una dintre cele mai fresh artiste ale momentului. Timbrul vocal unic, alături de pasiunea pentru muzică au propulsat-o direct în fruntea clasamentelor radio și TV. După colaborarea de succes cu The Motans, EMAA și-a suprins plăcut fanii cu single-ul "Zburătorul", care a fost săptămâni la rând una dintre cele mai difuzate piese de la radio.

Emil Rengle este unul dintre cei mai cunoscuți dansatori și performeri români. Printre cele mai importante experiențe din cariera sa se numără participarea la talent show-ul "Românii au Talent", unde a reușit sa câștige marele premiu.

Bruja este una dintre cele mai exotice apariții din scena rap și trap. Din repertoriul artistei fac parte piese ca "Overdose", "80's", "Bibelou" și "Voila" feat. Killa Fonic.

PUBLICITATE
Comentarii

Emisiuni radio-tv

Emisiunea America Express - Drumul Aurului vine pe micile ecrane cu o premieră maraton

După patru sezoane cu povești memorabile în toate colțurile Asiei, de data aceasta aventura supremă se desfășoară pe continentul american, acolo unde Drumul Aurului poartă concurenții de-a lungul a peste 7.000 de kilometri, prin Mexic, Guatemala și Columbia. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Andreea Antonescu și Andreea Bălan la America Express
Andreea Antonescu și Andreea Bălan la America Express │ FOTO: Antena 1

America Express - Drumul Aurului, unul dintre cele mai așteptate reality show-uri ale momentului, vine la Antena 1 cu o premieră maraton: duminică, 15 ianuarie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 16, 17 și 18 ianuarie, de la 20:30.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan alcătuiesc una dintre cele nouă perechi de vedete care au trăit la intensitate maximă experiența America Express, cele două artiste mărturisind că previziunile lor despre ceea ce credeau că vor trăi pe parcursul reality show-ului au fost foarte diferite de ceea ce au întâmpinat la fața locului.

"Participând la reality show-uri în general, am crezut că îmi pot face o părere despre ce va urma și în ce direcție se îndreaptă lucrurile. Nu e deloc așa. În America Express e total diferit față de cum ne așteptam noi. Nu seamănă cu nimic din ce am trăit până acum. E o experiență unică, cu urcușuri și coborâșuri. Acum ești în culmea fericirii, în secunda doi, îți vine să te așezi pe bordură și acolo să rămâi", a spus Andreea Antonescu.

"Noi am crezut că putem anticipa anumite lucruri. Ei bine, nu. Nu poți anticipa nimic la America Express. Totul e surprinzător. Sunt niște misiuni cu totul neașteptate. De multe ori ne întrebăm: <<cine gândește probele astea?!>>", a declarat și Andreea Bălan, care a mărturisit că cele mai grele provocări au fost găsirea cazărilor la orele serii și autostopul, atunci când aveau nevoie de transport pe distanțe foarte lungi.

Artista a adăugat:

"E un reality show cu bune și cu rele. De aceea, unii dintre noi au și tot felul de reacții – care sunt reale. Aici nu poți să te prefaci. Aici îți cad toate măștile și ești pur și simplu așa cum ești tu cu adevărat!".

Cele două cântărețe care s-au reunit cu această ocazie, ducând astfel celebra trupă André pe Drumul Aurului, au vorbit și despre unul dintre ingredientele care fac din America Express cel mai dur reality show din România - parcurgerea unui traseu prin zone care au necesitat măsuri de securitate sporite:

”Ni s-a întâmplat să avem zone în care trecătorii și cei care ne ajutau cu transportul cu mașina ne rugau să părăsim locul respectiv, să nu mergem decât în zone luminate, să nu stăm pe stradă până târziu. Mai mult, ne îndrumau să mergem direct la poliție dacă vrem să găsim un loc de cazare", a povestit Andreea Antonescu.

Alături de ele, pe Drumul Aurului pornesc Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din mediul on-line, și mama ei, Mihaela.

Citește în continuare

Muzică nouă

Bruja a lansat piesa "Păsărească" - AUDIO

Bruja a lansat la începutul lunii decembrie 2022 un nou single, intitulat "Păsărească". E vorba despre acea limbă inventată pe care o vorbeam cu toţii când eram mici, iar track-ul a fost publicat pe canalul Seek Music.

Publicat

pe

Coperta single Bruja Pasareasca
Coperta single Bruja Pasareasca │ FOTO: Bruja

Bruja a scris textul, în vreme ce instrumentalul e semnat Hueala, iar de mixaj şi masterizare s-a ocupat creierul Seek Music, Lu-K Beats. Melodia are un beat jucăuş, când suav când amenințător, puternic feminin, dar şi empowering. Prima jumătate a melodiei "Păsărească" urmează reţeta clasică hip-hop/trap, doar ca pe la mijloc se schimbă ceva.

Bruja îşi ia în serios numele de scenă şi ne oferă un interludiu hipnotic, cam cum făcea Loredana acum două decenii. Artista se joacă mai mult cu vocea decât o făcea pe ultimele sale single-uri. Lipseşte totuşi "muşcătura" specifică muzicianei, care şi-a arătat colţii pe colaborarea recentă cu trupa HVNDS, deoarece am auzit-o inclusiv ţipând pe metal pe piesa "Fashion".

Ce a mai făcut Bruja în ultimul an? A colaborat cu Connect-R pe piesa "To the Max", cu EMMA şi Regle pe "Gloanţe" şi cu Killa Fonic pe "Voila". Artista a fost în juriu la talent show-ul "One True Singer", etalând ţinute unice în peisajul autohton românesc şi având o atitudine badass, dar susţinând concurenţii în drumul lor spre a fi artişti adevăraţi.

Pe numele său real Teodora Mîzgoi, cel mai curajos personaj feminin din trap a bifat în trecut colaborări cu nume mari, ca Irina Rimes, Liviu Teodorescu sau Karmen, fiica lui Adi Minune. Încă îi aşteptăm mult amânatul album full solo, dar şi o abordare trip hop/rock şi un videoclip senzaţional cum a fost "Departe".

Bruja a făcut senzaţie cu apariţia sa de la Porc TV la Urbanist şi piese ca "Overdose", "Bibelou" sau "Lo-Fi" în urmă cu 3 ani. A avut flow, personalitate, look unic şi clipul respectiv a strâns aproape 3 milioane de vizualizări. A primit react-uri inclusiv de la YouTuberi din afară.

Citește în continuare