Urmărește-ne în Social Media

Bogdan Ioan - Îmi pare rău

Bogdan Ioan, concurentul de la Vocea României cu cea mai impresionantă audiție, a lansat videoclipul unui nou single, "Îmi pare rău". Mesajul transmis în versuri este transpus în mișcări de dans modern, pe care Bogdan le execută împreună cu partenera sa din clip, Maria Ţăruş.

Piesa "Îmi pare rău" a fost scrisă de Dorian Micu şi Roland Kiss, videoclipul fiind regizat de Silviu Mîndroc.

Bogdan Ioan: " Cred că un simplu "îmi pare rău!", spus la timp, poate face minuni"

""Îmi Pare Rău" este o piesă despre perioada de după o relaţie de cuplu nereuşită, despre acea perioadă când, deşi v-aţi despărţit şi esti convins că poţi trece imediat peste, tu tot te gândeşti la ea, nu o laşi să îşi refacă viaţa cu altcineva şi îţi aminteşti toate momentele frumoase, în final ajungând să îţi pară rău de greşelile pe care le-ai făcut şi de ceea ce ar fi putut fi între voi. Cred că un simplu "îmi pare rău!", spus la timp, poate face minuni", declară Bogdan Ioan.

Una dintre cele mai uzuale expresii, "Îmi pare rau", este exteriorizată printr-un dans modern, pe străzile goale din Bucureşti, într-un videoclip regizat de către Silviu Mîndroc şi filmat într-o noapte rece de octombrie.

În videoclip, Bogdan Ioan o are ca parteneră de dans pe Maria Ţăruş, alături de care execută o coregrafie realizată de Cristian Miron. Bogdan dansează şi însoţit de dansatorii Emanuel Neagu şi Andi Groza. Iar pentru mişcările bine executate există o explicaţie: talentul pentru dans l-a şlefuit în copilărie, când a practicat dans sportiv de performanţă.

"Îmi place foarte mult cum a ieşit şi clipul piesei. Sunt foarte mulţumit de produsul final şi, în acelaşi timp, sunt foarte curios cum va fi primit de public, ce reacţii vor fi", a adăugat Bogdan.

După ce a devenit "Vocea României", în echipa lui Smiley, asa cum a promis tuturor celor care l-au votat şi l-au sustinut, Bogdan Ioan şi-a urmat pasiunea pentru muzică. Printre proiectele în care s-a implicat se numără lansarea unui cover a capella şi a unui clip după piesa "Blood On The Dance Floor", mai multe evenimente private şi concertul "Michael Jackson Tribute Show". Prima sa piesă originală, "Tu", a fost lansată în decembrie 2019.

Publicat

pe

Comentarii