Urmărește-ne în Social Media

Marshmello x Jonas Brothers - Leave Before You Love Me

Marshmello și Jonas Brothers vor să ne arate că pot fi lansate și hituri în pandemie. Noul single ”Leave Before You Love Me” împrumută influențe de la The Weeknd și Daft Punk, rezultatul fiind o piesă disco pop perfectă pentru posturile de radio.

Trio-ul nominalizat la Grammy Jonas Brothers și reputatul producător și DJ Marshmello ne propun hitul verii 2021 - "Leave Before You Love Me". Pentru o ureche antrenată, piesa bifează toate căsuțele necesare unui succes internațional, având o voce caldă pe versuri, flow, emoție și vibe. Mesajul piesei este, de asemenea, de impact, textul făcând referire la acel moment dureros al despărțirii, pe care, cel mai probabil, l-am cunoscut mulți dintre noi. Și, nu în ultimul rând, "Leave Before You Love Me" se urcă pe trendul disco ce i-a adus lui The Weeknd nu mai puțin de 10 trofee la Billboard Music Awards 2021.

Grupul Jonas Brothers are planuri mari pentru vara aceasta, anunțând datele turneului "Remember This". Acesta este programat să înceapă în august, trupa urmând să fie acompaniată de Kelsea Ballerini.

"Suntem extrem de entuziasmați să anunțăm oficial că vom pleca în turneu vara aceasta și o vom avea alături de noi pe Kelsea Ballerini! Dacă ultimele luni ne-au învățat ceva, acesta este că trebuie să ne amintim mereu de momentele importante din viața noastră. Sperăm că aceste concerte vor reprezenta niște momente speciale pentru fanii noștri, pentru prietenii și familiile noastre și suntem foarte nerbădători să-i vedem pe toți acolo!", a transmis formația.

 

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

SAGA Festival 2022 se va ține pe Arena Națională, iar Timmy Trumpet e în lineup, alături de alți doi headlineri

SAGA Festival se mută în 2022 pe Arena Națională. Organizatorii au anunțat primii trei headlineri, printre care se numără și Timmy Trumpet.

Publicat

pe

Timmy Trumpet e confirmat la Saga Festival 2022
Timmy Trumpet e confirmat la Saga Festival 2022 │ FOTO: Captură YouTube

În septembrie anul acesta, SAGA Festival a debutat la Romaero și a transformat întregul spațiu într-unul inovator, plin de efecte speciale și beat-uri futuriste. Cei peste 135.000 de festivalieri prezenți în cele trei zile au simțit energia și vibrația date de întrega atmosferă. Începând din 2022, SAGA va avea un nou loc de desfășurare, mai grandios, care va aduce împreună și mai mulți iubitori de muzică electronică.

Pe 3, 4 și 5 iunie 2022, noul loc de întâlnire al SAGA Festival va fi Arena Națională din București, împreună cu parcul care o împrejmuiește, acolo unde întregul concept al festivalului va atinge noi valențe, unde vor fi mai multe scene, surprize și secrete care așteaptă să fie deslușite.

"Ne-am bucurat cu toții, împreună, de o primă ediție SAGA uimitoare și de un loc perfect pentru debutul festivalului. Reacțiile oamenilor, dorința lor de a participa într-un număr cât mai mare la festival și faptul că ne-am dorit ca în 2022 să trecem la următorul nivel și să pregătim un concept inovator la o nouă scară, să avem mai multe scene pentru publicul nostru, ne-au determinat să alegem o nouă casă pentru SAGA: National Arena. Acesta este locul în care festivalul se va desfășura începând de anul viitor, aici vom rămâne și ne propunem să ne surprindem publicul, an de an, cu cel mai bun line-up EDM și cu experiențe de neuitat", a declarat Allan Hardenberg, CEO ALDA.

Primii headlineri confirmați la SAGA Festival 2022:

Peste 150 dintre cei mai apreciați artiști internaționali și locali vor veni anul viitor, pe 3, 4 și 5 iunie, la SAGA, printre care Afrojack, Marshmello și Timmy Trumpet. Alți artiști vor fi anunțați pe 2 decembrie.

SAGA Festival pregătește o surpriză pe 1 decembrie

Pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, SAGA pregătește o surpriză, direct de la National Arena, și un DJ set susținut de Du Mad și Kov. Întregul eveniment va fi transmis live pe platformele online SAGA Festival.

Bilete la SAGA Festival 2022

Pe 1 decembrie, în intervalul 19:00 - 00:00, cei care s-au înregistrat pe site-ul oficial SAGA Festival vor putea fi primii care cumpără bilete cu Acces General, în sistem de rate egale, pentru noua ediție. Pe 2 decembrie vor fi puse în vânzare toate categoriile de bilete.

Citește în continuare

Muzică și film

Jonas Brothers ajung pe Netflix, într-un comedy show - VIDEO

Jonas Brothers le vor prezenta telespectatorilor "Jonas Brothers Family Roast", un show de o oră, ce va avea premiera pe Netflix. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Jonas Brothers Family Roast
Jonas Brothers Family Roast │ FOTO: captură YouTube / Netflix

Gazda emisiunii va fi actorul Kenan Thompson. "Jonas Brothers Family Roast" este produs de Fulwell 73. Emma Conway, Gabe Turner și James Longman sunt producătorii executivi, împreună cu Kevin, Joe și Nick Jonas. Scenariul comediei este scris de Lauren Greenberg. Show-ul va debuta pe 23 noiembrie.

Emisiunea este prima de tip "family roast" găzduită de Netflix, și este descrisă drept: "o comedie specială de mari proporții, care celebrează adevărul universal că nimeni nu-ți poate intra sub piele așa cum o face propria familie. Îi veți vedea pe Jonas Brothers așa cum nu ați mai făcut-o până acum, prin intermediul schițelor, cântecelor, jocurilor și invitaților speciali - totul pentru a le oferi un roast pe care nu îl vor uita niciodată".

Publicul va fi martorul unor apariții de excepție, de la Pete Davidson, Niall Horan și Gabriel “Fluffy” Iglesias la John Legend, Lilly Singh sau Jack Whitehall.

VIDEO: Jonas Brothers Family Roast

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6