Urmărește-ne în Social Media

Marshmello x Jonas Brothers - Leave Before You Love Me

Marshmello și Jonas Brothers vor să ne arate că pot fi lansate și hituri în pandemie. Noul single ”Leave Before You Love Me” împrumută influențe de la The Weeknd și Daft Punk, rezultatul fiind o piesă disco pop perfectă pentru posturile de radio.

Trio-ul nominalizat la Grammy Jonas Brothers și reputatul producător și DJ Marshmello ne propun hitul verii 2021 - "Leave Before You Love Me". Pentru o ureche antrenată, piesa bifează toate căsuțele necesare unui succes internațional, având o voce caldă pe versuri, flow, emoție și vibe. Mesajul piesei este, de asemenea, de impact, textul făcând referire la acel moment dureros al despărțirii, pe care, cel mai probabil, l-am cunoscut mulți dintre noi. Și, nu în ultimul rând, "Leave Before You Love Me" se urcă pe trendul disco ce i-a adus lui The Weeknd nu mai puțin de 10 trofee la Billboard Music Awards 2021.

Grupul Jonas Brothers are planuri mari pentru vara aceasta, anunțând datele turneului "Remember This". Acesta este programat să înceapă în august, trupa urmând să fie acompaniată de Kelsea Ballerini.

"Suntem extrem de entuziasmați să anunțăm oficial că vom pleca în turneu vara aceasta și o vom avea alături de noi pe Kelsea Ballerini! Dacă ultimele luni ne-au învățat ceva, acesta este că trebuie să ne amintim mereu de momentele importante din viața noastră. Sperăm că aceste concerte vor reprezenta niște momente speciale pentru fanii noștri, pentru prietenii și familiile noastre și suntem foarte nerbădători să-i vedem pe toți acolo!", a transmis formația.

 

Comentarii