Urmărește-ne în Social Media

Maneskin - MAMMAMIA

După numeroase indicii și teaser-uri, Maneskin a lansat în sfârșit videoclipul oficial al piesei "MAMMAMIA". Vizualul păstrează aceeași amprentă cu care trupa italiană ne-a obișnuit: colorat, senzual și atipic. Te invităm să-l urmărești.

Regizat de Rei Nadal, videoclipul piesei "MAMMAMIA" îi surprinde inițial pe Victoria, Thomas și Ethan într-o mașină. Ajung la o petrecere, unde pasiunea, alcoolul, muzica și sângele sunt, la rândul lor, personajele poveștii. Damiano devine victima colegilor de trupă.

Noua piesă este compusă de cei patru membri ai trupei și vorbește despre conspirațiile și criticile pe care Maneskin le primește. Succesul internațional vine la pachet și cu reproșuri sau antipatii. Cei patru muzicieni preferă, însă, să le folosească ca sursă de inspirație. "MAMMAMIA" are un sound catchy și jucăuș, ce va rămâne cu ușurință pe buzele ascultătorilor.

Anterior, Maneskin a bifat o colaborare cu Iggy Pop pentru piesa "I Wanna Be Your Slave". Recent, trupa a devenit și muza unei campanii Gucci. În 2022, italienii vor pleca în turneu în Europa și UK, și vor lucra la un nou album.

Maneskin, adică Damiano (voce), Victoria (bass), Thomas (chitară) și Ethan (tobe), devine un nume din ce în ce mai cunoscut în industria muzicală internațională. Trupa s-a format în 2016, primele "concerte" având loc pe străzile din Roma. Apoi, participarea la X Factor Italia 2017, Sanremo 2021 și Eurovision 2021 le-a pavat drumul spre succes.

Talentul, creativitatea, curajul de a depăși orice barieră muzicală, stilistică sau socială sunt doar câteva elemente prin care italienii și-au câștigat deja milioane de fani.

Comentarii

Lifestyle

Damiano David (Maneskin) este protagonistul unei reclame la Maserati - VIDEO

Maserati a lansat oficial campania "It Turns You On", ce îl are ca protagonist pe seducătorul muzician și compozitor italian Damiano David. A devenit cunoscut publicului larg datorită trupei Maneskin, din care face parte alături de Victoria De Angelis, Ethan Torchio și Thomas Raggi.

Publicat

pe

Damiano David reclamă Maserati
Damiano David reclamă Maserati │ FOTO: captură YouTube / Maserati

Damiano dezvăluie (dacă mai era nevoie) că italienii au acel ceva care îi face unici:

"Italienii...Oriunde mergem: bum!
Lucrurile se activează. Este despre energia pe care o transmitem. Adică... ai observat vreodată când intri într-un loc... felul în care se uită la noi?
Toată lumea se îndrăgostește de noi. Toți vor să fie ca noi. Poate datorită felului în care arătăm. Felului în care ne mișcăm. Sau probabil că este modul în care trăim.
Aducem optimism peste tot în jurul nostru. Pornim conversații. Noi dăm startul petrecerilor. Îi facem pe oameni să izbucnească în râs. Schimbăm dispoziții.
Cu noi, totul prinde viață.
Entuziasm: pornit.
Pasiune: pornită.
Viață: pornită."

Noua reclamă de la Maserati a fost regizată de Gabriele Mainetti, cu Diego Indraccolo drept DoP. Fotografii Paolo Zerbini și Max Sarotto au realizat o ședință foto care să completeze povestea "It turns you on" și să celebreze tot ceea ce înseamnă Maserati: pasiune, viziune, inovație, spirit italian, intuiție, dăruire și entuziasm. Stilul campaniei încântă și inspiră modul în care arătăm, felul în care ieșim în evidență sau cum pur și simplu ne trăim viața.

Atmosfera clipului încapsulează acea dolce vita, spiritul italian sofisticat, admirat și iubit în întreaga lume. Un tânăr șarmant pleacă cu mașina lui, un Maserati GranTurismo Folgore, prima mașină 100% electrică de la Maserati.

Tema centrală a campaniei este viața și cum poate ea fi savurată la bordul celor trei creații Folgore Maserati: cea menționată anterior, GranCabrio Folgore, un model decapotabil, și Grecale Folgore, un SUV puternic și luxos, de înaltă performanță, exact ca cei doi frați ai săi electrici.

Maserati Folgore. It Turns You On (Featuring Damiano David)

Citește în continuare