Urmărește-ne în Social Media

Maneskin - Trastevere

Maneskin întregeşte cvintetul de piese noi de pe albumul său de final de an, "RUSH!", odată cu lansarea single-ului "Trastevere". De această primim un videoclip ceva mai intim, în care Damiano şi colegii cântă la chitară acustică.

"Trastevere" primeşte un videoclip ciudat, în ideea că Victoria de Angelis nu primeşte timp în faţa camerei deloc. E o baladă moale, cu chitară acustică şi vocea lui Damiano în prim plan. Este de asemenea genul acela de cântec care ia naştere mai degrabă la un foc de tabără şi nu într-o cameră de hotel în timpul unui turneu.

În videoclip îi vedem pe Damiano David, solistul Maneskin, alături de Thomas Raggi, chitaristul grupului şi Ethan, toboşarul. În mod surprinzător acesta din urmă primeşte de asemenea rol de trubadur la chitară. Pe parcursul lunii noiembrie am mai primit 3 single-uri şi 3 videoclipuri pentru ediţia extinsă a albumului "RUSH!": "Off My Face", "The Driver", "Valentine".

Noutăţile începuseră pe 1 septembrie 2023, odată cu piesa "Honey (Are U Coming?)", cea mai catchy dintre cele 5 track-uri noi de pe LP-ul extins. În aceste zile îi găsim pe Damiano şi compania în Australia, continuând turneul global. În decembrie îi mai vedem în Tokyo, dar şi în Irlanda, pe 14 decembrie şi în Manchester, pe 19. Pentru 2024 au deja rezervate apariţii la Rock Im Park în iunie şi Nova Rock în Austria.

Greu de crezut că povestea Maneskin a început prin 2016, când artiştii erau doar nişte liceeni. Ulterior aveau să ajungă în etapele superioare ale concursului X Factor Italia, în 2017. Au terminat pe locul 2 acolo. Apoi în 2021 au câştigat în acelaşi an festivalul SanRemo, dar şi Eurovision 2021, cu piesa "Zitti e Buoni".

Grupul a lansat 3 albume până acum, "Il ballo della vită" (2018), "Teatro d'ira: Vol I" (2021) şi "Rush!" 2023. Are nu mai puţin de 34 de discuri de platină şi 7 de aur, vânzând 1 milion de albume doar în Italia, după explozia de la Eurovision.

Comentarii

Lifestyle

Damiano David (Maneskin) este protagonistul unei reclame la Maserati - VIDEO

Maserati a lansat oficial campania "It Turns You On", ce îl are ca protagonist pe seducătorul muzician și compozitor italian Damiano David. A devenit cunoscut publicului larg datorită trupei Maneskin, din care face parte alături de Victoria De Angelis, Ethan Torchio și Thomas Raggi.

Publicat

pe

Damiano David reclamă Maserati
Damiano David reclamă Maserati │ FOTO: captură YouTube / Maserati

Damiano dezvăluie (dacă mai era nevoie) că italienii au acel ceva care îi face unici:

"Italienii...Oriunde mergem: bum!
Lucrurile se activează. Este despre energia pe care o transmitem. Adică... ai observat vreodată când intri într-un loc... felul în care se uită la noi?
Toată lumea se îndrăgostește de noi. Toți vor să fie ca noi. Poate datorită felului în care arătăm. Felului în care ne mișcăm. Sau probabil că este modul în care trăim.
Aducem optimism peste tot în jurul nostru. Pornim conversații. Noi dăm startul petrecerilor. Îi facem pe oameni să izbucnească în râs. Schimbăm dispoziții.
Cu noi, totul prinde viață.
Entuziasm: pornit.
Pasiune: pornită.
Viață: pornită."

Noua reclamă de la Maserati a fost regizată de Gabriele Mainetti, cu Diego Indraccolo drept DoP. Fotografii Paolo Zerbini și Max Sarotto au realizat o ședință foto care să completeze povestea "It turns you on" și să celebreze tot ceea ce înseamnă Maserati: pasiune, viziune, inovație, spirit italian, intuiție, dăruire și entuziasm. Stilul campaniei încântă și inspiră modul în care arătăm, felul în care ieșim în evidență sau cum pur și simplu ne trăim viața.

Atmosfera clipului încapsulează acea dolce vita, spiritul italian sofisticat, admirat și iubit în întreaga lume. Un tânăr șarmant pleacă cu mașina lui, un Maserati GranTurismo Folgore, prima mașină 100% electrică de la Maserati.

Tema centrală a campaniei este viața și cum poate ea fi savurată la bordul celor trei creații Folgore Maserati: cea menționată anterior, GranCabrio Folgore, un model decapotabil, și Grecale Folgore, un SUV puternic și luxos, de înaltă performanță, exact ca cei doi frați ai săi electrici.

Maserati Folgore. It Turns You On (Featuring Damiano David)

Citește în continuare