Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Trupa Maneskin este muza celei mai recente campanii Gucci - VIDEO

Italienii de la Maneskin continuă să își paveze drumul spre succesul internațional cu un nou proiect. Este vorba de recenta campanie "Gucci Aria". Găsești mai detalii și video în articol.

Publicat

pe

Maneskin - Gucci Aria
Maneskin - Gucci Aria │ FOTO: captură YouTube / Gucci

De la câștigarea concursului Eurovision până în prezent, Maneskin a bifat reușită după reușită. Turnee, interviuri în presa internațională, videoclipuri pline de creativitate și admirația fanilor de pretutindeni sunt doar câteva dintre acestea. Dincolo de muzică, un aspect ce nu a fost deloc trecut cu vederea a fost reprezentat de ținutele pe care membrii trupei le poartă. Cu elemente glam rock, și inspirate poate de alte nume celebre ca David Bowie, Freddie Mercury sau ABBA, hainele cu care se afișează cei patru italieni în public contribuie la imaginea completă Maneskin. Așadar, nu este deloc surprinzător că trupa a colaborat (din nou) cu una dintre cele mai cunoscute case de modă din lume.

Înainte de a intra în detalii legat de "Gucci Aria", trebuie menționat că membrii trupei Maneskin au purtat haine Gucci în cel mai nou videoclip, "I Wanna Be Your Slave". Costumele florale, rochiile roz de tafta, lenjeria din dantelă neagră și o jachetă din piele pe care scrie "Puppet" au fost hainele alese pentru componenta vizuală a melodiei.

Revenind, însă, la noua campanie de modă, Damiano David, Victoria De Angelis, Ethan Torchio și Thomas Raggi se numără printre protagoniștii "Gucci Aria". Gândită de Alessandro Michele și regizată de Mert Alas și Marcus Piggot, campania întruchipează "impulsul revoluționar și vesel al erosului ca forță creativă a imaginației contemporane". Ideea de a face fotografii într-o cameră de hotel, pe lângă crearea unei atmosfere clandestine și seducătoare, amintește de locul unde a început totul, și anume Hotelul Savoy din Londra, unde tânărul Guccio Gucci, fondatorul casei Gucci, lucra ca liftier.

Estetica clipului video și fotografiilor se îmbină perfect cu noile creații vestimentare și, implicit, cu stilul trupei Maneskin. Aplecarea brandului de lux pentru pantaloni evazați vintage, hamuri de piele și atitudine rock se potrivește mănușă trupei. În ceea ce privește campania "Gucci Aria", aceasta înglobează o mulțime de pene de marabu, mocasini clasici Gucci, hamuri negre și croiuri evazate. Nu lipsesc texturi exuberante - sclipici, broderii și piele - gata să inspire ținutele de toamnă / iarnă.

VIDEO: The Gucci Aria

Comentează

Industria muzicala

Damiano David face aluzie la o carieră solo, în afara Maneskin

Maneskin a avut un an de foc, între lansarea albumului "Rush", un turneu global şi apoi o relansare a aceluiaşi album cu extra piese. Acum fanii află o veste care i-ar putea îngrijora şi anume că solistul Damiano David se gândeşte la o carieră solo.

Publicat

pe

Videoclip Maneskin Valentine
Videoclip Maneskin Valentine │ FOTO: Maneskin

Proaspăt sosiţi din etapa japoneză a turneului global, cei de la Maneskin au acordat un interviu recent în cadrul "The Allison Hagendorf Show". Acolo solistul a fost întrebat dacă ar face vreodată muzica în afară formaţiei italiene.

Iată răspunsul lui Damiano:

"De ce nu? Cred că ar putea fi un lucru foarte sănătos şi un lucru foarte distructiv. Singurul lucru care contează este cum te înţelegi cu trupa, pentru că trupa, ea e cea care mi-a dat tot ce am. Şi dacă am vreodată şansa să fac un proiect solo, trebuie să mă gândesc că e mulţumită lucrurilor făcute cu grupul.

Aceea este fundaţia mea. De acolo vin. Acolo m-am dezvoltat ca artist. Şi mai ales, sunt cei trei oameni care m-au susţinut întotdeauna şi mi-au ţinut spatele pe scenă. Şi întotdeauna am avut acest scut al trupei mele, al muzicienilor mei. Dacă eu greşesc, ei mă vor salva. Dacă ei greşesc, eu îl salvez.

Deci, asta e o dinamică care mă sperie, gândindu-mă la ea, că dacă într-o zi o să am un proiect solo, voi fi singur. Va fi totul pe umerii mei. "

Damiano a mai explicat şi că el crede că un proiect solo l-ar putea ajuta cu creativitatea în cadrul Maneskin, dar va ajuta şi ca fanii să înţeleagă grupul mai bine. A menţionat şi că vine un moment când fiecare artist trebuie să facă propriul proiect, să îşi definească mai bine personalitatea.

Trupa a lansat în toamna lui 2023 ediţia deluxe a albumului "Rush!", care include 5 piese noi, printre care şi "Honey (Are U Coming?)" sau "Valentine". Maneskin a început deja să fie cunoscută pentru faptul că în fiecare ţară în care merge cântă coveruri după hituri locale. I-am auzit cântând piese de la Dolly Parton, Juanes, Franz Ferdinand şi mulţi alţii.

Citește în continuare

Trending