Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Videoclip oficial: LUI HILL - How Many Moons

Muzicianul berlinez LUI HILL revine în atenția publicului cu o nouă piesă. "How Many Moons" beneficiază de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

"How Many Moons" este o piesă compusă în carantină, ce vorbește despre singurătate, dar și despre speranța unui viitor mai senin. În lumina evenimentelor din ultimele luni, LUI HILL a transpus în muzică trăiri și gânduri pe care, poate, cu toții le-am simțit într-o formă sau alta.

Inspirată de o plimbare sub clar de lună, "How Many Moons" ne aduce aminte că și în cele mai întunecate timpuri, putem găsi o prezență constantă și luminoasă în viața noastră. Artistul a compus piesa la pianul vechi din casa părinților săi, învăluind povestea versurilor ce vorbesc despre claritatea regăsită în lumina lunii cu reminiscențe ale muzicii pop din anii '80.

"Voi asocia mereu o experiență extrem de frumoasă și foarte personală cu această piesă - cum o plimbare prin pădure cumva mi-a dat inspirație și m-a ajutat să văd toate lucrurile într-o lumină mai pozitivă", a spus LUI HILL.

Melodia, lansată de Filter Records Alternative și distribuită în România în parteneriat cu Underdog Records, este acompaniată de un videoclip regizat de Nicolas Blanchadell. Clipul o prezintă pe dansatoarea Ladina Ambauen, care se mișcă cu grație în ritmurile piesei.

Citește mai multe despre LUI HILL
Videoclipuri cu LUI HILL
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE