Urmărește-ne în Social Media

rock

The Kryptonite Sparks - La Tine Acasă (lyric video)

Trupa The Kryptonite Sparks a lansat piesa "La Tine Acasă", extrasă de pe viitorul său album de studio. Este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

"La Tine Acasă" este o piesă plină de energie, în care chitarele distorsionate și tobele zgomotoase își găsesc locul îmbinându-se cu sunete intrigante de clavecin. Melodia pune grijile apăsătoare ale lumii pe pauză, și vrea să te transpună în aici și acum.

Înregistrată și produsă de Călin-Răzvan și Rareș Diaconu în studioul TKS Lil’ Mansion, piesa a fost mixată în UK de Chris Sheldon (Foo Fighters, Biffy Clyro, Roger Waters).

"Am scris piesa încercând să distilez în câteva minute vibe-ul petrecerilor zgomotoase din sufrageria apartamentelor anilor 2000. Imaginează-ți dezordinea și dinamismul, hedonismul care pompează dopamină într-o mână de tineri care nu vor decât să se distreze", a declarat Călin-Răzvan Diaconu

Noul single va fi adus live la urechile ascultătorilor în cadrul unui turneu național, cu opriri în nouă orașe.

The Kryptonite Sparks e un power-trio incandescent, o combinație eterogenă de rock, alternative, blues, funk și avant-prog. Cu prima suflare în 2010, TKS recreează aroma britanică a anilor '70, condimentată de groove; un melanj de modernism și simbolism extras din subcultura indie, cu aftertaste picant de avangardă.

Trending