Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Videoclip oficial: Bitză - Șiruri feat Deliric

Bitză și Deliric descos matricea "de 0 și 1" în videoclipul noii piese "Șiruri". Ni se vorbește despre digitalizare și uniformizare, consumerism, rețele sociale, lipsă de intimitate și frică de anonimat, adică despre realitățile vieții de zi cu zi, pe care fie nu le cunoaștem, fie alegem să le ignorăm.

La 7 ani de la ultimul album lansat, Bitză începe anul 2021 cu o colaborare demnă de o revenire. Piesa "Șiruri" înregistrată împreună cu Deliric este o retrospectivă a a tuturor hibelor digitalizării. De la dependența creată de rețelele de socializare, până la folosirea datelor personale în scopuri comerciale și politice, o problemă întreținută de lipsa noastră de reacție la acest abuz.

"Urlu la voi ca nebunu' / Văd șiruri de 0 și 1 / Văd matricea din care nu mai vrea să iasă niciunu", spune Bitză pe refren.

Primul album Bitză"Sevraj", a fost lansat în 2004, deși cariera rapper-ului începuse cu mulți ani în urmă, prin colaborări cu nume consacrate ale rapului autohton. Single-urile "Următorul pas" și "Vorbește vinul" prind foarte bine și, încă de la apariția lor, îl consacra pe Bitză ca identitate artistică.

După "Sevraj", care a fost un real succes de debut, urmează în 2005 cel de-al doilea album Bitză, "Sinuciderea unui înger", premiat cu Discul de Aur. Piesele "All star part I" și "Take me slow" confirmă succesul comercial, piesele fiind pe aceeași linie artistică urbană, specifica luiBitză. În paralel, artistul se implică în campanii sociale, cum ar fi: "Cumpărați originalul", "Salvați Roșia Montană", "Save the vinyl", "Merită o viață".

După numeroase colaborări cu artiști din țară și străinatate apare cel de-al treilea album, "Fapte Bune". Sunt lansate apoi materialele "Sufletul Orașului", "Goana după fericire", "Liniște". 

 

 

Citește mai multe despre BitzaDeliric
Videoclipuri cu BitzaDeliric
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE