Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Videoclip oficial: KILLA FONIC - Richie Rich (Explicit)

Killa Fonic a lansat videoclipul piesei „Richie Rich”, o melodie cu influențe trap ale anilor 90 și un omagiu adus legendarei trupe de hip-hop UGK. Versurile melodiei sunt explicite.

Lucrurile au mers de la sine, din punct de vedere creativ, Killa povestind cum s-a închegat piesa.

„Am avut cel mai mare vibe într-o zi cu Quick, producătorul. El mi-a arătat instrumentalul și am început să scriu direct o strofă extrem de lungă care începe cu: „Bonsoir, bagaboanto! Te-am zărit la balcon.” Inițial, refrenul era parte din strofă. Quick mi-a sugerat să devină refren și mi s-a părut o idee foarte bună. Așa s-a născut:

Două, trei coliere am la gât când stau deasupra,
Perpetual pe puls zici că e un monument UNESCO.
Am un singur fetiș,
Mignonă, picioare mici,
Și când mă îmbrac brici,
În cartier sunt Richie Rich.”

Videoclipul pare reprezentarea unui joc pe calculator care a prins viață.

„E ca un moment din GTA în care personajele se întâlnesc după un jaf”, spune Killa.

Piesa reprezintă totodată un omagiu și o întoarcere în trecut:

„Instrumentalul m-a purtat către muzica dirty south / trap a anilor 90, mai exact mood-ul UGK. Tata avea albume cu ei, i-am ascultat de mic și m-au influențat foarte mult. Flow-ul de pe strofa a doua aduce și un omagiu artistului membru UGK – Pimp C. El a fost unul dintre primii artiști care au introdus muzică soul și funk în lumea hip-hop. De aceea, m-a inspirat foarte mult.” povestește artistul.

În prezent, Killa Fonic lucrează la cele 3 albume ale sale. Primul album, „Homo Nocturnus”, este dominat de influențe dark, hip-hop, trap și street. „Diablo” este bestia interioară care iubește rockul, cea care ține în mână balanța, iar „Homo Luminis” este un album experimental cu influențe house, electro și latino.

Killa Fonic este un artist cu un stil unic, cu versuri brutal de sincere și clipuri de o expresivitate aparte cu influențe noir. Acesta a activat în Șatra B.E.N.Z., alături de care a lansat în 2015 albumul „O.$.O.D.” (O șatră, o dragoste) și „O.$.O.D. II” în 2017. Albumele au înregistrat un mare succes în mediul online.

Primul album în calitate de artist solo a fost „Ramses 1989” și a fost lansat în 2016. Acesta a fost urmat în iulie 2017 de „Lamă Crimă”. Cel mai recent material, EP-ul „Emotiv Munteana”, a apărut în decembrie 2018.

Citește mai multe despre Killa Fonic
Videoclipuri cu Killa Fonic
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE