Urmărește-ne în Social Media

Gramofone - Linu-i Lin

Gramofone a lansat o versiune proprie pentru celebrul colind “Linu-i lin”. Stilul “Ștefan Hrușcă întâlnește “Home Alone“, care întâlnește GramoHOME“ este modul prin care trupa ne urează tuturor sărbători fericite alături de cei dragi.

Spiritul Crăciunului i-a cuprins și pe cei 4 membri ai trupei Gramofone, care s-au reunit pentru ne încânta cu un colind clasic, perfect pentru a intra în atmosfera sărbătorilor de iarnă. În ciuda tuturor încercărilor la care ne-a supus 2020, perioada următoare este una dedicată liniștii și a optimismului de care avem atât de mult nevoie, mai ales pentru a intra în 2021 cu forțe proaspete.

Deși 2020 a fost un an atipic și plin de neprevăzute, Paul, Radu, Cristi și Vlad nu au stat deoparte și au lucrat intens la piese noi, unele fiind lansate anul acesta, iar cele mai multe fiind programate pentru anul viitor.

La început de 2020, trupa a lansat proiectul GramoHOME ce conține piese filmate în regim LIVE în mansarda unde au loc toate "music-stormurile", începuturile tuturor idelor de piese și jam session-urile. Prima lansare GramoHOME a fost piesa "Stay Alive", urmată îndeaproape de un cover cu note de funk a piesei “Bellyache” a lui Billie Eilish.

Mai apoi, vara i-a surprins pe Paul și Vlad în Electric Castle Creative Camp, unde au petrecut aproximativ o săptămână jonglând cu note muzicale și idei alături de artiști precum Adrian Despot, Bean MC (Subcarpați), The Sonic Taste, Herodot, Călin Han, Adrian Mihaiu și Alina Marinescu.

În septembrie, Gramofone continuă să combine tehnologia și inovația și lansează primul videoclip filmat și redat integral în 360° pentru single-ul "My Self".

Tot în toamnă, baieții au primit și vestea că trupa a fost inclusă în INES Talent Pool 2021, un program care sprijină artiști din 19 țări să se promoveze pe plan internațional, oferindu-le posibilitatea de a participa la festivaluri de tip showcase peste tot în Europa.

Comentarii