Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Katy Perry și Orlando Bloom au devenit părinții unei fetițe

În vârstă de 35 de ani, Katy Perry a devenit pentru prima oară mămică. Artista și partenerul său, actorul Orlando Bloom, au dat vestea cea mare prin intermediul organizației de caritate UNICEF. Găsești mai multe detalii în articol.
Katy Perry în videoclipul piesei

Katy Perry în videoclipul piesei "Never Worn White"

Cuplul a prezentat o imagine alb-negru, în care micuța își ține tatăl de deget. Fotografia este întregită de mâna lui Katy Perry, pe a cărei unghie este pictată o margaretă. Acest detaliu capătă mai mult sens odată cu dezvăluirea numelui fetiței - Daisy Dove (n.r. "margaretă", "porumbel"). Interesant este și faptul că muziciana a lansat în luna mai piesa intitulată "Daisies". Coincidență sau nu, artista a creat o tematică plină de însemnătate.

"Suntem îmbătați de dragostea și bucuria aduse de venirea pe lume în siguranță a fiicei noastre.
Dar știm că suntem norocoși și că nu toată lumea poate avea o experiență de naștere la fel de liniștită ca a noastră. Comunitățile din întreaga lume încă se confruntă cu un deficit de personal medical și la fiecare unsprezece secunde moare o femeie însărcinată sau un nou-născut, mai ales din cauze ce pot fi prevenite. De când a început pandemia de COVID-19, mulți nou-născuți sunt mai expuși riscurilor din cauza lipsei de apă, săpun, vaccinuri și medicamente care previn bolile. În calitate de părinții unui nou-născut, acest lucru ne frânge inimile, întrucât empatizăm cu părinții care se luptă acum mai mult ca oricând" - este o parte din mesajul transmis de Katy Perry și Orlando Bloom.

Katy Perry și Orlando Bloom au o relație de mai bine de trei ani, iar anul trecut s-au logodit. Perry a mai fost căsătorită cu actorul Russell Brand, de care a divorţat în 2011, după 14 luni de căsnicie. La rândul său, Orlando Bloom a mai fost căsătorit cu modelul australian Miranda Kerr. Cei doi au împreună un băiat, pe nume Flynn.

În ceea ce privește cariera muzicală, Katy Perry a avut o perioadă plină. Artista a pregătit lansarea celui de-al șaselea album de studio. Materialul ar fi trebuit să ajungă la public pe 14 august, însă, din cauza unor probleme de producție, lansarea a fost amânată pentru 28 august. Katy Perry a dat startul celui de-al cincilea album în mai, cu "Daisies". Piesa a venit după lansarea baladei "Never Worn White", lansată la începutul acestui an, o melodie în versurile căreia artista îi declară iubirea logodnicului ei, actorul Orlando Bloom și dezvăluie că așteaptă primul lor copil. Albumul "Smile" vine după discul "Witness",  lansat în 2017. 

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre Katy Perry
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Spotify anunţă cele mai ascultate piese, podcasturi din vara lui 2020

Vara lui 2020 a fost una... diferită faţă de alţi ani, fără festivaluri şi concerte din cauza pandemiei. Am ascultat...

Închide