Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Katy Perry și Orlando Bloom au devenit părinții unei fetițe

În vârstă de 35 de ani, Katy Perry a devenit pentru prima oară mămică. Artista și partenerul său, actorul Orlando Bloom, au dat vestea cea mare prin intermediul organizației de caritate UNICEF. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Katy Perry în videoclipul piesei "Never Worn White"
Katy Perry în videoclipul piesei "Never Worn White"

Cuplul a prezentat o imagine alb-negru, în care micuța își ține tatăl de deget. Fotografia este întregită de mâna lui Katy Perry, pe a cărei unghie este pictată o margaretă. Acest detaliu capătă mai mult sens odată cu dezvăluirea numelui fetiței - Daisy Dove (n.r. "margaretă", "porumbel"). Interesant este și faptul că muziciana a lansat în luna mai piesa intitulată "Daisies". Coincidență sau nu, artista a creat o tematică plină de însemnătate.

"Suntem îmbătați de dragostea și bucuria aduse de venirea pe lume în siguranță a fiicei noastre.
Dar știm că suntem norocoși și că nu toată lumea poate avea o experiență de naștere la fel de liniștită ca a noastră. Comunitățile din întreaga lume încă se confruntă cu un deficit de personal medical și la fiecare unsprezece secunde moare o femeie însărcinată sau un nou-născut, mai ales din cauze ce pot fi prevenite. De când a început pandemia de COVID-19, mulți nou-născuți sunt mai expuși riscurilor din cauza lipsei de apă, săpun, vaccinuri și medicamente care previn bolile. În calitate de părinții unui nou-născut, acest lucru ne frânge inimile, întrucât empatizăm cu părinții care se luptă acum mai mult ca oricând" - este o parte din mesajul transmis de Katy Perry și Orlando Bloom.

Katy Perry și Orlando Bloom au o relație de mai bine de trei ani, iar anul trecut s-au logodit. Perry a mai fost căsătorită cu actorul Russell Brand, de care a divorţat în 2011, după 14 luni de căsnicie. La rândul său, Orlando Bloom a mai fost căsătorit cu modelul australian Miranda Kerr. Cei doi au împreună un băiat, pe nume Flynn.

În ceea ce privește cariera muzicală, Katy Perry a avut o perioadă plină. Artista a pregătit lansarea celui de-al șaselea album de studio. Materialul ar fi trebuit să ajungă la public pe 14 august, însă, din cauza unor probleme de producție, lansarea a fost amânată pentru 28 august. Katy Perry a dat startul celui de-al cincilea album în mai, cu "Daisies". Piesa a venit după lansarea baladei "Never Worn White", lansată la începutul acestui an, o melodie în versurile căreia artista îi declară iubirea logodnicului ei, actorul Orlando Bloom și dezvăluie că așteaptă primul lor copil. Albumul "Smile" vine după discul "Witness",  lansat în 2017. 

Trending