Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Katy Perry și Orlando Bloom au devenit părinții unei fetițe

În vârstă de 35 de ani, Katy Perry a devenit pentru prima oară mămică. Artista și partenerul său, actorul Orlando Bloom, au dat vestea cea mare prin intermediul organizației de caritate UNICEF. Găsești mai multe detalii în articol.
Katy Perry în videoclipul piesei

Katy Perry în videoclipul piesei "Never Worn White"

Cuplul a prezentat o imagine alb-negru, în care micuța își ține tatăl de deget. Fotografia este întregită de mâna lui Katy Perry, pe a cărei unghie este pictată o margaretă. Acest detaliu capătă mai mult sens odată cu dezvăluirea numelui fetiței - Daisy Dove (n.r. "margaretă", "porumbel"). Interesant este și faptul că muziciana a lansat în luna mai piesa intitulată "Daisies". Coincidență sau nu, artista a creat o tematică plină de însemnătate.

"Suntem îmbătați de dragostea și bucuria aduse de venirea pe lume în siguranță a fiicei noastre.
Dar știm că suntem norocoși și că nu toată lumea poate avea o experiență de naștere la fel de liniștită ca a noastră. Comunitățile din întreaga lume încă se confruntă cu un deficit de personal medical și la fiecare unsprezece secunde moare o femeie însărcinată sau un nou-născut, mai ales din cauze ce pot fi prevenite. De când a început pandemia de COVID-19, mulți nou-născuți sunt mai expuși riscurilor din cauza lipsei de apă, săpun, vaccinuri și medicamente care previn bolile. În calitate de părinții unui nou-născut, acest lucru ne frânge inimile, întrucât empatizăm cu părinții care se luptă acum mai mult ca oricând" - este o parte din mesajul transmis de Katy Perry și Orlando Bloom.

View this post on Instagram

#Repost @unicef ・・・ Welcome to the world, Daisy Dove Bloom! We are honoured to introduce Goodwill Ambassadors @KatyPerry and @OrlandoBloom’s new bundle of joy.⠀ ⠀ “We are floating with love and wonder from the safe and healthy arrival of our daughter,” Katy and Orlando told us.⠀ ⠀ “But we know we’re the lucky ones and not everyone can have a birthing experience as peaceful as ours was. Communities around the world are still experiencing a shortage of healthcare workers and every eleven seconds a pregnant woman or newborn dies, mostly from preventable causes. Since COVID-19 many more newborn lives are at risk because of the increased lack of access to water, soap, vaccines and medicines that prevent diseases. As parents to a newborn, this breaks our hearts, as we empathize with struggling parents now more than ever.⠀ ⠀ “As UNICEF Goodwill Ambassadors, we know UNICEF is there, on the ground, doing whatever it takes to make sure every expecting mother has access to a trained health worker and access to quality healthcare. In celebration of the heart we know our daughter already has, we have set up a donation page to celebrate DDB’s arrival. By supporting them, you are supporting a safe start to life and reimagining a healthier world for every child. We hope your ♥️ can bloom with generosity.⠀ ⠀ Gratefully-⠀ ⠀ Katy & Orlando.”⠀ ⠀ Please tap the link in our bio to support the most precious gift: a healthy child.

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

Katy Perry și Orlando Bloom au o relație de mai bine de trei ani, iar anul trecut s-au logodit. Perry a mai fost căsătorită cu actorul Russell Brand, de care a divorţat în 2011, după 14 luni de căsnicie. La rândul său, Orlando Bloom a mai fost căsătorit cu modelul australian Miranda Kerr. Cei doi au împreună un băiat, pe nume Flynn.

În ceea ce privește cariera muzicală, Katy Perry a avut o perioadă plină. Artista a pregătit lansarea celui de-al șaselea album de studio. Materialul ar fi trebuit să ajungă la public pe 14 august, însă, din cauza unor probleme de producție, lansarea a fost amânată pentru 28 august. Katy Perry a dat startul celui de-al cincilea album în mai, cu "Daisies". Piesa a venit după lansarea baladei "Never Worn White", lansată la începutul acestui an, o melodie în versurile căreia artista îi declară iubirea logodnicului ei, actorul Orlando Bloom și dezvăluie că așteaptă primul lor copil. Albumul "Smile" vine după discul "Witness",  lansat în 2017. 

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre Katy Perry
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Spotify anunţă cele mai ascultate piese, podcasturi din vara lui 2020

Vara lui 2020 a fost una... diferită faţă de alţi ani, fără festivaluri şi concerte din cauza pandemiei. Am ascultat...

Închide