Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Episodul de reuniune "Friends" va include staruri ca Lady Gaga, Justin Bieber; Când se va difuza

După o îndelungată aşteptare, iată că fanii serialului "Friends" se pot bucura în sfârşit de o reuniune a personajelor din sitcom. Episodul special va fi difuzat pe 27 mai pe HBO MAX şi va include o sumedenie de celebrităţi. Avem şi un teaser/trailer pentru această producţie, pe care îl vedeţi în articol.

Publicat

pe

Friends episod reuniune 2021
Friends episod reuniune 2021 │ FOTO: NBC

Monica, Chandler, Ross, Phoebe, Rachel, Joey vor apărea în episodul "Friends: The Reunion", o producţie Warner Media. Cele 6 personaje centrale revin în platoul în care NBC a filmat legendarul serial între 1994 şi 2004. Acea producţie i-a propulsat la statutul de megastar-uri pe Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry şi David Schwimmer. Se pare că reuniunea implică un episod fără scenariu, în care actorii vizitează platoul pe care au cunoscut faima şi spun poveşti din culisele serialului.

Pe lângă cast-ul original, o lungă listă de vedete îşi va face apariţia în acest episod special. Majoritatea sunt fani "Friends" şi e vorba despre trupa coreeană BTS, Lady Gaga, Justin Bieber, Kit Harington, Tom Selleck, dar şi David Beckham. 15 celebrităţi vor avea cameo-uri, iar unele au avut roluri episodice în serial. Tom Selleck îl jucase pe fostul prieten al Monicăi, Richard, iar Maggie Wheeler o jucase pe Janice. Rămâne de văzut dacă apare şi Bruce Willis, poate cel mai celebru actor care a apărut în serialul "Friends".

Vor mai apărea şi Reese Witherspoon, James Corden, Malala Yousafzai, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Mindy Kaling şi James Michael Tyler.

Acest episod special vine pe HBO Max la 17 ani de când "Friends" şi-a încheiat sezonul final, cu numărul 10. Seria a fost difuzată pe NBC timp de un deceniu, între 1994 şi 2004 şi a introdus în cultura pop locuri precum "Central Perk" dar şi moduri în care relaţionează tineri de 20-30 de ani în cadrul unui grup urban şi cosmopolit. Serialul original a câştigat zeci de premii Primetime Emmy, din cele 63 de nominalizări primite. Recenziile au fost mai mereu pozitive, iar "Friends" ar fi unul dintre cele mai de succes seriale din istorie.

Spre finalul filmărilor actorii erau plătiţi cu 1 milion de dolari per episod. Episodul de reuniune trebuia filmat iniţial pe 23-24 martie 2020, dar pandemia a amânat întregul proiect. S-a discutat inclusiv despre o reuniune pe Zoom, care a picat în favoarea unei experienţe în persoană, când va scădea numărul de cazuri. O mini reuniune a avut loc la premiile Emmy din 2020, atunci cele 3 doamne din cast au apărut împreună pe ecran prin apel video la transmisiunea premiilor.

Comentează

Tehnologie

Lady Gaga va fi headliner în Fortnite Festival din 22 februarie

Lady Gaga va fi viitorul star din Festivalul Fortnite. Cel de-al doilea sezon vine pe 22 februarie. Artista a lansat un teaser în acest sens.

Publicat

pe

Lady Gaga, cap de afiș la Festivalul Fortnite în noua ediție din 22 februarie
Lady Gaga, cap de afiș la Festivalul Fortnite în noua ediție din 22 februarie │ FOTO: Fortnite

Fortnite Festival a introdus o nouă componentă muzicală în universul Fortnite, joc dezvoltat de Epic Games. Festivalul virtual a demarat pe 9 decembrie 2023 în cadrul de-al 5-lea capitol al jocului, primul sezon avându-l headliner pe The Weeknd și alți 25 de artiști în setlist.

Din 22 februarie 2024 va începe cel de-al doilea sezon Fortnite Festival, iar Lady Gaga va fi headliner, potrivit unui teaser lansat de artistă. Participarea ei va conferi o nouă dimensiune spectacolelor muzicale integrate în gaming. Nu doar că va atrage fanii din întreaga lume, dar va oferi și o experiență specială în cadrul jocului.

Speculațiile privind colaborarea dintre Lady Gaga și Fortnite au început încă din 15 octombrie 2019, când artista a postat pe Twitter întrebarea „What’s fortnight.” Greșeala (intenționată) de scriere de atunci i-a pus fanii în așteptare. A urmat introducerea piesei „Rain On Me” în Battle Royale, piesă ce poate fi auzită pe radiourile mașinilor de pe harta din joc.

Hitul „Bad Romance” a fost adăugat și el în setlistul Festivalului Fortnite. Teaserul de acum face trimitere la postarea din 2019.

Cu siguranță, fanii Fortnite și ai cântăreței vor fi pe servere în noaptea de 22 februarie. În România, Lady Gaga a concertat o singură dată, în Piața Constituției, de atunci au trecut aproape 12 ani... Poți citi impresii de la acel concert aici.

Cât despre joc, în luna decembrie 2023, Fortnite înregistra peste 500 de milioane de conturi, cu peste 235 de milioane de jucători activi. Marea lor majoritate au între 18 și 24 de ani. Jocul lansat inițial pe 25 iulie 2017 e disponibil atât pe PC, console cât și pe dispozitivele mobile.  Dintre artiștii ce au bifat apariții live virtuale în Fortnite îi amintim pe Eminem, The Weeknd, Travis Scott, Marshmello, Ariana Grande și J Balvin.

Citește în continuare

Muzică nouă

Lady Gaga a revenit în studioul de înregistrare - FOTO

2024 se anunță un an muzical pentru Lady Gaga. Artista le-a dat de înțeles fanilor că lucrează la piese noi, după ce a publicat câteva poze din studioul de înregistrare.

Publicat

pe

Lady Gaga în cadru concertului de la Westfield, 2021
Lady Gaga în cadru concertului de la Westfield, 2021 │ FOTO: captură YouTube / Lady Gaga

Lady Gaga a confirmat că petrece timp în studio și a împărtășit cu admiratorii săi fotografii noi-nouțe. Artista de 37 de ani se află într-un studio de înregistrări, înconjurată de instrumente muzicale. Poartă un pulover supradimensionat în dungi, cizme cu platformă și ochelari de soare. O inimă neagră și emoji-ul cu note muzicale completează postarea, dând de înțeles fanilor că lucrează la muzică nouă.

Aceștia sunt dornici de noi piese semnate de artistă, mai ales că ultimul album solo datează din 2020. Lady Gaga s-a concentrat în ultimii trei ani pe alte proiecte. De exemplu, gama ei de make-up, Haus Lab, a lansat o mulțime de produse noi, de la fonduri de ten și farduri de obraz, la creioane și luciuri de buze.

Demn de menționat este și filmul "Joker: Folie à Deux", în care Gaga joacă alături de Joaquin Phoenix. Ea interpretează o versiune a personajului DC Comics - Harley Quinn - un psihiatru care se îndrăgostește de Joker înainte ca acesta să devină "personajul negativ". Tot legat de industria cinematografică, artista a declarat în urmă cu câteva luni că lucrează la un film bazat pe turneul ei din 2022 - "The Chromatica Ball".

Din punt de vedere muzical, Lady Gaga s-a bucurat de succes cu piesa "Hold My Hand", extrasă de pe coloana sonoră a filmului "Top Gun: Maverick". În toamna lui 2023, a colaborat cu Rolling Stones și Steve Wonder pentru piesa "Sweet Sounds of Heaven".

Citește în continuare

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending