Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Videoclip oficial: Justin Bieber - Lonely (Official Live Performance)

Justin Bieber a lansat un videoclip filmat live pentru ”Lonely”, una dintre cele mai emoționante piese de pe noul său album. În această interpretare, mesajul ajunge la public fără filtrul înregistrării de studio, imperfecțiunile accentuând implicarea emoțională a artistului.

Piesa "Lonely" spune povestea unui copil ajuns vedetă și rămas fără susținerea emoțională a unor prieteni adevărați. Este, așa cum poate fi ușor de intuit, o confesiune, Justin mărturisind la momentul lansării piesei că s-a regăsit complet în versurile melodiei.

"Când el [Blanco] și Finneas mi-au arătat piesa asta, să fiu sincer, mi-a fost greu să o ascult, considerând cât de greu mi-a fost să trec peste anumite capitole.

Am intrat în studio și am cântat-o de la cap la coadă, ceea ce nu a fost ușor, dar am început să văd importanța relatării acestei povești! M-a făcut să realizez că fiecare dintre noi are momente în care se simte singur. Aflându-mă în poziția în care mă aflu, cred că e curajos să-ți arăți vulnerabilitatea și de asta cred că piesa asta este atât de puternică!", a declarat Justin.

Single-ul "Lonely" se regăsește pe albumul "Justice", lansat de artist pe 19 martie. Discul a debutat pe prima poziție în topul Billboard 200, în Statele Unite fiind certificat deja cu aur pentru atingerea pragului de 500.000 de exemplare vândute.

Tracklist Justin Bieber - "Justice":

 1. 2 Much
 2. Deserve You
 3. As I Am feat. Khalid
 4. Off My Face
 5. Holy feat. Chance The Rapper
 6. Unstable feat. The Kid LAROI
 7. Interlude
 8. Die For You feat. Dominic Fike
 9. Hold On
 10. Somebody
 11. Ghost
 12. Peaches feat. Daniel Caesar and Giveon
 13. Love You Different feat. BEAM
 14. Loved By You feat. Burna Boy
 15. Anyone
 16. Lonely w/ benny blanco

Citește mai multe despre Justin Bieber
Videoclipuri cu Justin Bieber
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE