Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Videoclip oficial: Julian Marc - Stop Explaining

Julian Marc, un nou nume pe piața muzicală românească, debutează cu "Stop Explaining". Melodia beneficiază de un videoclip alb-negru, disponibil în articol.

Echipa artistului Mihail își unește forțele pentru a vă aduce și mai multă muzică pentru suflet. După hit-uri precum "Who You Are" și "Mă ucide ea", ce au dominat atât topurile naționale, cât și pe cele din țări ca Italia și Polonia, Green Room Studio lansează un nou proiect - Julian Marc.

"După câțiva ani de alergat, atât în țară cât și în afara ei, ne-am întors la rădăcinile care ne-au adus împreună acum 7 ani. Ne-am adus aminte că ceea ce ne face pe noi speciali nu sunt topurile sau premiile, ci muzica. O echipă de câțiva oameni care au reușit să facă lucruri mai frumoase decât și-ar fi imaginat cineva vreodată. Pentru că muzica se face de oriunde, iar în cazul nostru, muzica se face la Cluj", au declarat reprezentanții Green Room Studio.

Un artist complet care, pe lângă muzică, a studiat sculptura și pictura, Julian Marc a scris "Stop Explaining" alături de Sergiu Socaciu și Radu Muntean.

"Piesa are genul ăla de poveste clasică, atunci când iei o chitară în mână și în 2 minute “apare” piesa, de parcă nu ai scris-o tu, ea doar exista undeva în tine", a spus Julian Marc despre piesa de debut.

"Stop Explaining" are un vibe catchy, cu influențe electro și pop. Vizualul este realizat alb-negru și prezintă elemente cinematice, ce se potrivesc cu atmosfera creată încă de la prima notă muzicală.

Citește mai multe despre Julian Marc
Videoclipuri cu Julian Marc
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE