Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Videoclip oficial: Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus

Trupa Holograf a lansat videoclipul unei piese noi, înregistrate în colaborare cu K-Gula. ”Grijile s-au dus” este un single ce anunță o despărțire și un nou început.

Pastila de energie de la Holograf e plină de subînțelesuri, "Grijile s-au dus" fiind mai puțin o piesă optimistă și mai mult o replică acidă și sarcastică într-o conversație de cuplu. În versurile piesei este descrisă o relație cu o iubită mult mai tânără, ce pune presiune pe umerii unui bărbat cu ani buni de experiență de viață.

"Te-am cunoscut la 20 de ani, / Iar diferena dintre noi era cam tot de-atâția ani. / M-ai chinuit, mi-ai spus să fiu mai viu, / Dar ce păcat, că din bătrân mai tânar nu puteam să fiu", cântă Dan Bittman, versurile ducându-ne cu gândul, inevitabil, la relația sa cu Monica Odagiu.

Tot din versuri aflăm că Dan Bittman a luat decizia de a încheia această relație, fie ea una fictivă, ori una reală: "Vorbele tale toate / Nu mă mai dau pe spate / Îți las averea toată / Și o iau din loc".

"Grijile s-au dus" este o piesă compusă de formație și masterizată la Simon Francis Mastering UK. Pentru videoclip, trupa a colaborat din nou cu Jurjak, acesta semnând regia și montajul.

Holograf, una dintre cele mai apreciate trupe din România, și-a început activitatea în 1978. După anul 1990, Holograf a schimbat puțin stilul muzical, mergând pe rock modern. Discografia formației Holograf cuprinde peste 25 de materiale audio și video, cel mai recent fiind albumul de studio, "Life Line", fiind lansat în 2015.

După aproape 40 de ani de activitate,Holograf își continuă drumul în muzică în formula: Dan Bittman (voce), Edi Petroșel (tobe), Tino Furtună (clape), Romeo Dediu (chitară) și Iulian Vrabete (bass).

Citește mai multe despre Holograf
Videoclipuri cu Holograf
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE