Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Videoclip oficial: Jonas Blue, Paloma Faith - Mistakes

Paloma Faith lansează în colaborare cu Jonas Blue single-ul cu videoclip ”Mistakes”. Piesa vorbește despre greșelile din relații pe care le repetăm involuntar.

Regizat de Thomas James și filmat în Riga, Letonia, videoclipul cinematic ne-o prezintă pe Paloma Faith retrăind amintiri dureroase despre o relație care nu duce nicăieri, totul fiind plasat într-un context futurist distopian.

"Videoclipul piesei "Mistakes" este pe piață! Ne-am simțit atât de bine la filmări! Sper să vă placă și vouă la fel de pe cât ne place nouă", le-a transmis Paloma fanilor ei.

Noul single "Mistakes" este prima piesă lansată de artista britanică anul acesta. Melodia va fi inclusă, cel mai probabil, pe un viitor album.

Ultimul disc al Palomei apărea în noiembrie 2017. Intitulat "The Architect", discul s-a plasat pe prima poziție în topul albumelor din UK. De pe acest material au fost promovate single-urile "'Til I'm Done", "Crybaby" și "Guilty".

Paloma Faith este apreciată pentru timbrul distinctiv și stilul său retro. Artista britanică a debutat în 2009 cu albumul "Do You Want The Truth Or Something Beautiful?". Discul a staționat 106 săptămâni în UK Albumes Chart, fiind certificat de două ori cu platină. A urmat LP-ul "Fall to Grace", un nou album dublu certificat cu platină, ce a inclus hituri precum "Picking Up the Pieces"și "30 Minute Love Affair".

În 2014, artista a lansat cel de-al treilea disc din carieră, "A Perfect Contradiction". Pe acest material se regăsește hitul "Only Love Can Hurt Like This", compus de Diane Warren, ce a scris piese și pentru Whitney Houston, Cher și Christina Aguilera.

Citește mai multe despre Jonas BluePaloma Faith
Videoclipuri cu Jonas BluePaloma Faith
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE