Urmărește-ne în Social Media

Paloma Faith - Better Than This

Paloma Faith ne vorbește despre umanitate în videoclipul unui nou single intitulat "Better Than This". Melodia anunță lansarea viitorului material de studio al artistei, "Infinite Things".

"Pentru toți cei alimentați de furie, pentru toți cei care profită de puterea pe care o au, pentru cei cărora le lipsește empatia, pentru cei care se separă cu superioritate de ceilalți, acest cântec ("Better Than This") este pentru voi", a transmis Paloma Faith.

"Better Than This" este primul single extras de pe viitorul album al artistei. Cel de-al 5-lea material de studio se numește "Infinite Things" și va fi lansat anul acesta.

Albumul anterior al Palomei apărea în noiembrie 2017. Intitulat "The Architect", discul s-a plasat pe prima poziție în topul albumelor din UK. De pe acest material au fost promovate single-urile "'Til I'm Done", "Crybaby" și "Guilty".

Paloma Faitheste apreciată pentru timbrul distinctiv și stilul său retro. Artista britanică a debutat în 2009 cu albumul "Do You Want The Truth Or Something Beautiful?". Discul a staționat 106 săptămâni în UK Albumes Chart, fiind certificat de două ori cu platină. A urmat LP-ul "Fall to Grace", un nou album dublu certificat cu platină, ce a inclus hituri precum "Picking Up the Pieces"și "30 Minute Love Affair".

În 2014, artista a lansat cel de-al treilea disc din carieră, "A Perfect Contradiction". Pe acest material se regăsește hitul "Only Love Can Hurt Like This", compus de Diane Warren, ce a scris piese și pentru Whitney Houston, Cher și Christina Aguilera.

Comentarii